Ξεκινάει η διοργάνωση του 26ου Τουρνουά Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Δ. Φυλής 2018


Ξεκινάει η διοργάνωση του  26ου Τουρνουά Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Δ. Φυλής 2018
              αφιερωμένο στην τήρηση των κανόνων ευζωίας από τους ιδιοκτήτες
των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς    
Με ιδιαίτερη χαρά ο  Πολιτιστικός κ Αθλητικός Οργανισμός «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» του Δήμου Φυλής σε συνεργασία με τον «Εύνικο» Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο διοργανώνουν το 26ο Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ 2018 για αγόρια και κορίτσια. Σε αυτό το τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Φυλής και των όμορων Δήμων.
Με το τουρνουά αυτό επιδιώκουμε, όχι μόνο να συμβάλλουμε στην ψυχαγωγία και την δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των μικρών μαθητών κεντρίζοντας το ενδιαφέρον τους για την καλαθοσφαίριση αλλά κυρίως στη δημιουργία αθλητικών χαρακτήρων και συνειδήσεων που θα διασφαλίζουν έναν ¨υγιή και ασφαλή τρόπο ζωής¨.
Το φετινό τουρνουά είναι αφιερωμένο  στην τήρηση των κανόνων ευζωίας από τους ιδιοκτήτες των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς.
Από το πρώτο  τουρνουά του 1990 έως σήμερα έχουν συμμετάσχει με αξέχαστες εμπειρίες   εκατοντάδες μικροί καλαθοσφαιριστές/στριες αλλά και έχουν συμβάλλει στις επιτυχημένες διοργανώσεις τους  δεκάδες εθελοντές δάσκαλοι, γονείς και μέλη συλλόγων ως συνοδοί, προπονητές, κριτές, διαιτητές και υποστηρικτές της διοργάνωσης.
Σήμερα στις ακαδημίες του ¨Εύνικου¨ Γ.Α.Σ. συμμετέχουν δεκάδες μικροί καλαθοσφαιριστές/στριες μαθητές/τριες διαφόρων δημοτικών σχολείων της ευρύτερης περιοχής μας. Ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία αυτών αλλά και των γονιών τους και των μελών του συλλόγου τους, ευελπιστούμε και στην δική σας εθελοντική υποστήριξη  αλλά και την συνεργασίας σας με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, για την δημιουργία σχολικής ομάδας σε κάθε δημοτικό, για την συμμετοχή της στο 26ο Τουρνουά Μπάσκετ, διάρκειας περίπου 10 αγωνιστικών εβδομάδων. Ευελπιστούμε επίσης και την εθελοντική υποστήριξη για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την τήρηση των κανόνων ευζωίας από τους ιδιοκτήτες των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς. Το "ευ ζειν" του αθλητισμού είναι άρρηκτα συνδεδεμένο και με την "ευζωία" των ζώων.

Ο πρόεδρος
​                                                       Το μέλος του Δ.Σ. και εθελοντής επιστημονικός συνεργάτης​
Παππούς Χρήστος
​                                                         ​
Ντάκουρης Βασίλης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια