Συγκλονίζει η θεία αγνοούμενου στη Μάνδρα: «Ζητάμε βοήθεια για να βρούμε τον Πέτρο»

«Ζητάμε βοήθεια για να βρούμε τον Πέτρο», λέει η θεία του  - Ο νεαρός είχε ξεκινήσει από τα Άνω Λιόσια και πήγαινε στη Λιβαδειά για δουλειά - Τον παρέσυρε ο χείμαρρος

Για τρίτη ημέρα οι κάτοικοι της Μάνδρας και της Νέας Περάμου προσπαθούν να επουλώσουν τα τραύματά τους και να σταθούν στα πόδια τους μετά την ασύλληπτη τραγωδία που προκάλεσε η κακοκαιρία.
Βυθισμένοι στο πένθος οι συγγενείς των 16 θυμάτων, ενώ οι κοντινοί άνθρωποι των αγνοουμένων αγωνιούν για την τύχη των δικών τους που βρέθηκαν στο «μάτι» της θεομηνίας.

«Ψάχνουμε απεγνωσμένα τον ανιψιό μου, τον Πέτρο Κολέτση. Όποιος γνωρίζει κάτι , όποιος έχει βρει κάτι να έρθει να μας το πει. Τον ψάχνουμε απεγνωσμένα. Ζητάμε βοήθεια για να βρούμε τον Πέτρο. Ο Πέτρος είναι 28 χρονών. Έφυγε από το σπίτι του την Πέμπτη γύρω στις 6.00 περίπου το πρωί», δήλωσε στο protothema.gr η θεία του 28χρονου. 

«Ξεκίνησε από το σπίτι του στα Άνω Λιόσια για να πάει στη Λιβαδειά για δουλειά . Ανέβαινε αυτό το δρόμο με το όχημά του και τον παρέσυρε ο χείμαρρος . Το αυτοκίνητο, η πινακίδα του αυτοκινήτου και η ταυτότητα του παιδιού έχουν βρεθεί. Δυστυχώς δεν έχουμε βρει το παιδί ακόμα. Δεν έχουμε σταματήσει να ψάχνουμε. Ο πατέρας του και η μάνα του έχουν τρελαθεί από την αγωνία τους γιατί δεν έχουν άλλο παιδί», προσθέτει η κ.Πανωραία.

Δείτε τι δήλωσε στο protothema.gr η θεία του 28χρονου αγνοούμενου


Στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο του 28χρονου έφτασε φανερά σοκαρισμένος ο πατέρας του. Οι συγγενείς του προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, λέγοντάς του ότι «Πέτρος θα γυρίσει, είναι καλά. Δεν θέλει να σε δει έτσι ο Πέτρος». 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια