Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και εκδίδει δικές της μηνιαίες κάρτες για τους επιβάτες

Οι ουρές που σχηματίζονται τις τελευταίες ημέρες για την έκδοση ηλεκτρονικών καρτών σε όλους τους σταθμούς του μετρό δεν έχουν προηγούμενο και προκαλούν ερωτηματικά για τους λόγους που τα τεχνικά ζητήματα εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου δεν λύθηκαν έγκαιρα. Στο πλαίσιο αυτό και λόγω της αδυναμίας του ΟΑΣΑ να προμηθεύσει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ με το νέο κόμιστρο, η εταιρεία ανακοίνωσε πως προχωρά η ίδια στην έκδοση μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών οι οποίες θα ισχύουν για όλα τα μέσα μεταφοράς.


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τις 3 Νοεμβρίου προχωρεί στην έκδοση χάρτινων καρτών και εισιτηρίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, λόγω της αδυναμίας της ΟΑΣΑ Α.Ε. να προμηθεύσει με προϊόντα κομίστρου την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
Έτσι, η εταιρεία θα προχωρά στην έκδοση μηνιαίων καρτών αξίας 15 ευρώ για όσους δικαιούνται μειωμένο κόμιστρο, ενώ για τους επιβάτες που θα μετακινούνται από και προς το αεροδρόμιο, θα εκδίδονται μηνιαίες κάρτες 49 ευρώ, οι οποίες θα ισχύουν εκτός από τον προαστιακό σε όλα τα μέσα μεταφοράς. Η μειωμένη κάρτα απεριορίστων διαδρομών για το αεροδρόμιο θα κοστίζει 25 ευρώ.
Σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν μεταβολές στη μέχρι σήμερα ακολουθούμενη τιμολογιακή πολιτική του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Αθηνών (στην αστική ζώνη ΟΑΣΑ) και ότι οι μηνιαίες χάρτινες κάρτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και τα εισιτήριά της θα γίνονται δεκτά από την ΟΑΣΑ Α.Ε. για τις μετεπιβιβάσεις σε άλλα συγκοινωνιακά μέσα (Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Λεωφορεία και Τρόλεϊ), όπως ίσχυε τα τελευταία χρόνια.
trainose

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια