Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέριξ των παιδικών σταθμών και στην οδό Βυζαντίου.


Η εν λόγω έγκριση χορηγείται με τις εξής προϋποθέσεις:
1. Να λαμβάνεται μέριμνα έτσι ώστε με την εφαρμογή των προτεινόμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να μην επηρεάζονται οι υπηρεσίες των μέσων οδικής μαζικής μεταφοράς.
 2. Η χωροθέτηση των διαβάσεων πεζών πέριξ των Βρεφ/κων και Παιδικών Σταθμών και οδό Βυζαντίου να γίνει σε σημεία οπού τα πλάτη των πεζοδρομιών, εκατέρωθεν των διαβάσεων, θα επαρκούν για την ασφαλή διέλευση των πεζών.
 3. Οι προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να υποστηρίζουν και τις ανάγκες των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ).
 4. Τα μέτρα που λαμβάνονται με την παρούσα απόφαση να ισχύουν από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων σήμανσης, των σηματοδοτών ή των διαγραμμίσεων στο οδόστρωμα, εκτός αν κατά το χρόνο ισχύος των μέτρων αυτών η κυκλοφορία ρυθμίζεται από στελέχη της αρμόδιας Αστυνομικής Αρχής.
5. Αυτοδίκαιης ανάκλησή της, σε περίπτωση μη τήρησης των όρων και των προϋποθέσεων που έχουν τεθεί από τους αρμοδίους φορείς καθώς και με την απόφαση αυτή .
6. Μη νομιμοποίησης τυχόν παράνομων ενεργειών.
7. Παρακολούθησης της ακριβούς εκτέλεσης των όρων που έχουν τεθεί με αυτή, από τις Αρχές προς τις οποίες αποστέλλεται, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους.
 8. Να τηρούνται απαρέγκλιτα τα όσα αναγράφονται στην Τεχνική Έκθεση Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φυλής, βάσει της οποίας ελήφθη η εν λόγω Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.
9. Να τηρούνται απαρέγκλιτα τα όσα ορίζονται στο (11) σχετ.
10. Η τοποθέτηση άλλων, πλην ρυθμιστικών σημάνσεων (πληροφοριακών σημάνσεων που βελτιώνουν και διευκολύνουν την ρύθμιση ή την ασφάλεια της κυκλοφορίας), μπορεί να γίνει με ευθύνη του Δήμου, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες προδιαγραφές.
11. Το παρόν έγγραφο μας δεν υποκαθιστά απαιτούμενες άλλες εγκρίσεις ή άδειες που πρέπει να ληφθούν.
Επίσης, κατισχύει στην περίπτωση όπου οι λεκτικά περιγραφείσες, προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε αυτό, διαφοροποιούνται ή έρχονται σε αντίθεση με αντίστοιχες, αναγραφόμενες ή εικονιζόμενες, σε προγενέστερες συνημμένες εγκρίσεις, αποφάσεις, τεχνικές εκθέσεις, μελέτες, σχέδια ή σκαριφήματα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια