Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργη πολύτεκνη μητέρα! Συγκλονίζει η κραυγή απόγνωσης

Όπως ανέφερε η ίδια η άνεργη μητέρα στην εκπομπή Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο, είχε ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο. Ωστόσο λόγω συσσωρευμένων χρεών προσπάθησε να κάνει έναν περαιτέρω διακανονισμό με περισσότερες δόσης αποπληρωμής, κάτι που απορρίφθηκε.
Συγκεκριμένα όπως ανέφερε Σοφία Γκαραβέλα, της ζητούσαν να δώσει 400 – 500 ευρώ το μήνα συν τους τρέχοντες  λογαριασμούς! Μάλιστα της προσέθεσαν στα χρέη και άλλες 4.000 ευρώ.
Να σημειωθεί πως η κ. Γκαραβέλα λόγω τροχαίου από το 2010 δεν μπορεί να εργαστεί όπως πριν, και η μόνη απασχόληση που είχε από τότε ήταν 8 μήνες σε ένα κοινωφελές πρόγραμμα.
Η πολύτεκνη μητέρα σημείωσε πως τα όσα ακούγονται για «προστασία» των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων δεν ισχύουν, και πως βρίσκει πόρτες κλειστές από όλους.

Η συγκλονιστική έκθεση του μικρού Άγγελου

Η οικογένεια είχε απασχολήσει ξανά την δημοσιότητα, με την σπαρακτική έκθεση που είχε γράψει ο 13χρονος τότε Άγγελος στο σχολείο. Εκεί περιέγραφε με τρόπο απλό αλλά πολύ δυνατό τον Γολγοθά που ζει καθημερινά.
Μάλιστα τότε η έκθεση είχε αποσπάσει βραβείο το οποίο συνοδευόταν από χρηματικό έπαθλο των 500 ευρώ. Ο μικρός Άγγελος είχε συγκινήσει το πανελλήνιο καθώς ήθελε να δώσει μέρος αυτών σε παιδιά που πεινάνε.
Τότε η πολύτεκνη μητέρα μαζί με τον γιο της Άγγελο είχαν φιλοξενηθεί στο studio του Live News, μιλώντας για τις δυσκολίες, που όπως φάνηκε έγινα ακόμα μεγαλύτερες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια