3ο Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Χειροποίητων Προϊόντων


                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3ο Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Χειροποίητων Προϊόντων 8/10/17

        Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Φεστιβάλ Χειροποίητων Προϊόντων του Συλλόγου μας αποτελούμενο από 32 εκθέτες,μέλη και κατοίκους του Δήμου Φυλής την Κυριακή 8/10 στη πλατεία Δημαρχείου-Άνω Λιόσια, με την ευγενική στήριξη του Δήμου Φυλής και του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού ''η Πάρνηθα''.
     Παράλληλα, προχωρήσαμε στη συγκέντρωση φαρμάκων σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό και την προϊσταμένη κ.Αριστέα Πλακίδα η οποία στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό μας καθ΄ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ και δήλωσε πως βρίσκεται κοντά μας για ακόμα περισσότερες δράσεις,βραβεύσαμε τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Πάλης στη φετινή Ολυμπιάδα Κωφών της Σαμψούντας, Αλέξανδρο Παπαδάτο,τον Πρωταθλητή Μιχάλη Ιωσηφίδη που φέτος κατέκτησε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στη Φινλανδία και φυσικά τον πρωτεργάτη όλων αυτών των επιτυχιών της πάλης-προπονητή,Νίκο Αποστόλου που μας γέμισαν περηφάνια. Τέλος, διοργανώσαμε ανοιχτά παιχνίδια-αθλοπαιδεία για τους μικρούς φίλους.
   Δημοτικοί Σύμβουλοι,μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, εκατοντάδες δημότες αγκάλιασαν για μια ακόμη φορά το Φεστιβάλ μας.
   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αποδεχθήκατε τη πρόσκλησή μας και βρεθήκατε κοντά μας, κάνοντας το Φεστιβάλ μας ΘΕΣΜΟ για τον Δήμο Φυλής και το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φυλής ''η Πάρνηθα''για τη στήριξη.
΄
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα δείτε ΕΔΩ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια