Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής: ΟΧΙ στην ανάπλαση των 245 στρεμμάτων του Πάρκου Πόλης εκτός πνεύμονα πρασίνου.



ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΟΧΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ

          Σε προηγούμενο Δ.Σ πάρθηκε απόφαση για την αποζημίωση 74 ιδιοκτητών οικοπέδων στο Πάρκο Πόλης.
          Θεωρούμε απαράδεκτο να μην έχουν αποζημιωθεί ιδιοκτήτες εδώ και 20 χρόνια, που πάνω στα οικόπεδά τους έχουν κατασκευαστεί δημοτικές εγκαταστάσεις, όπως το κολυμβητήριο κ.α
          Για την καθυστέρηση αυτή έχουν σοβαρές ευθύνες όλες οι Διοικήσεις μέχρι σήμερα, μαζί και του Δημάρχου κ. Παππού για  την περίοδο 2007-2010.
          Η Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής πρότεινε στο Δ.Σ να αποζημιωθούν  όλοι οι ιδιοκτήτες και ο Δήμος να προχωρήσει στην ανάπλαση του Πάρκου Πόλης.
          Το πάρκο πόλης ( έκτασης 245 στρεμμάτων ) μπορεί να γίνει ένας πνεύμονας ξεκούρασης , αναψυχής και αθλητισμού για τους κατοίκους του Δήμου μας αλλά και γειτονικών Δήμων.
          Μας ανησύχησαν πολύ όμως οι σκέψεις και τα καλέσματα του Δημάρχου στην κυβέρνηση, να γίνει στο πάρκο πόλης, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, καθώς και μουσείο Ολυμπιακών αγώνων.
          Υπάρχουν και άλλες εκτάσεις ελεύθερες να γίνει και Πανεπιστήμιο αν αποφασίσει η κυβέρνηση και Μουσείο.
          Όλα αυτά δείχνουν πως η σημερινή Διοίκηση του κ. Παππού, έχει άλλα σχέδια για το πάρκο πόλης και όχι την ανάπλασή του και την απόδοσή του στους κατοίκους της Φυλής , που πάνω από 50 χρόνια ζούνε στην βρώμα και στην υποβάθμιση της ζωής τους, από την λειτουργία της χωματερής.
          Η Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής, καλεί τους μαζικούς φορείς και τους κατοίκους του Δήμου μας να αγωνιστούν για την ανάπλαση του Πάρκου Πόλης και να μην επιτρέψουν να γίνει καμία τσιμεντοποίηση.

                                            Για την Λαϊκή Συσπείρωση
                                                 Δημήτριος Τσιουμπρής


                                                   Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια