Εξαφανίστηκε στάση.

Φωτό αρχείου


     Απαντήσεις στις καταγγελίες που ήρθαν στο Παράπονο Φυλής σχετικά με την εξαφάνισης στάσης του ΟΑΣΑ δίνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μιχάλης Οικονομάκης.
    Όπως μας ενημέρωσαν το κουβούκλιο της στάσης που βρίσκεται έξω από το αμαξοστάσιο "εξαφανίστηκε", με αποτέλεσμα ο κόσμος που περίμενε το λεωφορείο να είναι εκτεθειμένος στα καιρικά φαινόμενα. Ειδικά τώρα που αρχίζει να χειμωνιάζει και η εμφάνιση της βροχής είναι πιο συχνή, δημιουργήθηκε έντονη αναστάτωση με την εξαφάνιση του κουβουκλίου.
   Διευκρινίσεις για το θέμα έδωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ο οποίος μας ενημέρωσε ότι  αποφασίστηκε να αφαιρεθεί το κουβούκλιο, γιατί μετά και από βανδαλισμό που υπέστη έμεινε με την μισή οροφή, και να αντικατασταθεί με χτιστή κατασκευή ώστε να μην υπάρχουν στο μέλλον προβλήματα.  Όταν το συνεργείο του Δήμου  ξεκίνησε τις εργασίες, αντέδρασε  ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου που βρίσκεται  πίσω από την στάση  αφού όπως ισχυρίστηκε, το νέο κουβούκλιο θα εμπόδιζε την περίφραξη της ιδιοκτησίας του. Μετά από αυτή την εξέλιξη αναζητείται  σε συνεργασία με τον ΟΑΣΑ νέος χώρος που θα μεταφερθεί η στάση.
   Καλό θα είναι όσο χρόνο θα διαρκέσουν οι εργασίες, να δοθεί η σχετική άδεια ώστε οι επιβάτες  να μπορούν να περιμένουν στην είσοδο του αμαξοστασίου και να μην είναι εκτεθειμένοι στη βροχή και στον αέρα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια