Αναπληρωτής Δήμαρχος με Α Κεφαλαίο!



   Η ανθρωπιά αποτελεί στάση ζωής για τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Νίκο Χατζητρακόσια  ο οποίος δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία του στην καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου Φυλής.
   Πνεύμα ρομαντικό και ευαίσθητο πρόσφατα μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην παρουσίαση της ποιητικής του συλλογής ‘’Μαζί θα Ταξιδέψουμε’’ που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο που κατέκλυσε την αίθουσα Μελίνα του Δημαρχείου. Συνάμα, άνθρωπος χαμηλών τόνων, πάντα ευγενής και άκρως συνεργάσιμος κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να αφήσει το στίγμα του σε ό,τι καταπιάνεται.
   Ως Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής  Επιτροπής   , ο κύριος Χατζητρακόσιας ηγήθηκε της πρωτοβουλίας για τη δημιουργία ενός κέντρου εκμάθησης χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών με δωρεάν μαθήματα για όλους τους δημότες. Δεν εξάντλησε όμως εδώ την αλληλεγγύη του προς τον κόσμο της περιοχής που δοκιμάζεται, καθώς με την ιδιότητά του ως Χημικός Μηχανικός τέθηκε στη διάθεση του Συλλόγου Πανοράματος για την παροχή δωρεάν μαθημάτων προς τους μαθητές της συνοικίας!

   Η αλήθεια είναι πως μας έχει συνηθίσει σε ευχάριστες εκπλήξεις ο Νίκος Χατζητρακόσιας και το σίγουρο είναι πως του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια μιας και όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια