Κάδοι Ανακύκλωσης στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάδοι Ανακύκλωσης στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών

Ύστερα από ενέργειες της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών, η  Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης - Ανακύκλωσης ΑΕ (ΕΕΑΑ), ενέκρινε την παροχή μπλε κάδων ανακύκλωσης, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Αχαρνών.


Πρόκειται για τροχήλατους μπλε κάδους ανακύκλωσης χωρητικότητας 360 λίτρων, οι οποίοι παραδόθηκαν από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης στον Δήμο Αχαρνών και θα διανεμηθούν στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών το επόμενο χρονικό διάστημα, ύστερα από συνεννόηση με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων.

Όπως ανάφερε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Θοδωρής Συρινίδης πέρα από την εξασφάλιση των τροχήλατων κάδων για τα σχολεία του Δήμου Αχαρνών, ο δήμος έχει εξασφαλίσει ακόμη 300 μπλε κάδους που θα ενισχύσουν το υπάρχον δίκτυο των μπλε κάδων ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, εξέφρασε ικανοποίηση του για την έγκριση των αιτημάτων του Δήμου Αχαρνών προς την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης ΑΕ (ΕΕΑΑ) και δήλωσε:

"Η τοποθέτηση μπλε κάδων ανακύκλωσης στα σχολεία του Δήμου Αχαρνών, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα ανακύκλωσης και στην ενημέρωση για τα πολλαπλά οφέλη της ανακύκλωσης.
Η ανακύκλωση είναι μια διαρκής υποχρέωση που αρμόζει σε μια πολιτισμένη και σύγχρονη κοινωνία"




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια