AΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκίνησαν οι εργασίες αποπεράτωσης της Στέγης Ηπειρωτών
Ξεκίνησαν οι εργασίες αποπεράτωσης της Στέγης των Ηπειρωτών, όπως είχε δεσμευτεί ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς στις 19 Φεβρουαρίου 2017, κατά τη διάρκεια της μεγάλης εκδήλωσης του Συλλόγου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης.
Η δημοπράτηση του έργου έγινε την άνοιξη του 2017 από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, η οποία εκπόνησε και τη μελέτη του έργου, ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται στις 250 χιλιάδες Ευρώ, ποσό που είναι εγγεγραμμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό  του Δήμου. 
«Οι Ηπειρώτες αποκτούν πλέον τη στέγη τους. Ξεκινήσαμε χθες τις εργασίες, από το σημείο που τις είχαμε αφήσει στην πρώτη μου Δημαρχιακή θητεία και σκοπός μας είναι να ολοκληρωθεί το έργο όσο πιο σύντομα γίνεται» διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς το προεδρείο του συλλόγου Ηπειρωτών.
Ο Χρήστος Παππούς με τον πρόεδρο του συλλόγου Χρήστο Ρούσσα και μέλη του προεδρείου επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου 2017 το χώρο στον οποίο έχει εγκατασταθεί ο εργολάβος. 
Τον πρόεδρο του συλλόγου συνόδεψαν ο ταμίας Σπύρος Ζωίδης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Χαρίλαος Μπαφατάκης και τα μέλη του Προεδρείου Γιώργος Καρράς και Απόστολος Μπαφατάκης .  



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια