Παιδικοί Σταθμοί: Αναδιανομή 10.000 Vouchers


Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. με ανακοίνωση – πρόσκληση της, κατόπιν εντολής του Αν.Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ.Αλ.Χαρίτση, καλεί τις ωφελούμενες-ους που ενώ είχαν όλα τα δικαιολογητικά, δεν έλαβαν voucher τον Ιούνιο, επειδή εξαντλήθηκε ο προϋπολογισμός, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση για την συμμετοχή στην αναδιανομή των μη χρησιμοποιηθέντων vouchers.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΔΩ
Ο αριθμός των vouchers ανέρχεται περίπου σε 10.000, από ένα σύνολο 92.300, και θα διανεμηθούν με βάση αυστηρά την μοριοδότηση που έλαβαν όλοι τον Ιούνιο, με την απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια οι ωφελούμενες-οι να έχουν εξασφαλίσει θέση σε παιδικό σταθμό δημόσιο ή ιδιωτικό.
Στην ανακοίνωση της, η  Ε.Ε.Τ.Α.Α, επίσης σημειώνει: «Να υπενθυμίσουμε ότι με τα vouchers που ήδη διανεμήθηκαν, έχουν καλυφθεί όλοι οι αιτούντες που ήταν κάτω από το όριο της φτώχιας και το 95% των ΑΜΕΑ.
Με βάση τα περσινά δεδομένα, πιστεύουμε ότι, τέλος Σεπτεμβρίου που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αναδιανομής, ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων παιδιών μπορεί να προσεγγίσει τις 100.000.
Αλλωστε, όπως διαβεβαίωσε το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, θα καλυφθεί η οποιαδήποτε πρόσθετη δαπάνη χρειαστεί.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι της 27 Σεπτεμβρίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια