Πιο φιλικό και πιο πλούσιο στην ενημέρωσή σας από σήμερα το Παράπονο Φυλής


    Περάσαν  εξήμισι χρόνια από την ημέρα που το Παράπονο Φυλής έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο διαδίκτυο διεκδικώντας μια θέση στην ενημέρωση των κατοίκων του δήμου Φυλής. Λίγο πριν τελειώσει η καλοκαιρινή ραστώνη και την υποδεχτεί το φθινόπωρο είπαμε να αλλάξουμε λίγο την εικόνα μας κάνοντας το blog  ταυτόχρονα και πιο φιλικό προς όλους εσάς. Εσάς που όλο αυτό το διάστημα μας τιμάτε με τις επισκέψεις σας αλλά και με τα σχόλιά σας. Ήδη οι δέκα χιλιάδες αναρτήσεις που έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες του Παράπονου Φυλής έχουν δημιουργήσει ένα μεγάλο αρχείο και με την νέα του μορφή  δίνεται η δυνατότητα πιο εύκολης περιήγησης στον επισκέπτη.  
   Όλα αυτά τα χρόνια οι σελίδες του Παράπονου Φυλής έχουν εμπλουτιστεί με άρθρα, ειδήσεις από το διαδίκτυο που αφορούν την περιοχή μας καθώς και προσωπικές απόψεις. Άρθρα που πάντοτε βασίζονται σε έγγραφες αποδείξεις ή σε προσωπικές απόψεις που βασίζονται σε έντονες φήμες που ίπτανται στην ατμόσφαιρα.. Η μόδα της εποχής είναι ,άλλωστε, η δημιουργία των fake news, την αναπαραγωγή των οποίων προσπαθούμε -στο μέτρο του δυνατού- να αποφεύγουμε. Η επιμελής αναζήτηση της πληροφορίας στα κατάλληλα σημεία σε συνδυασμό με την  εμπειρία που έχουμε αποκτήσει είναι η αφετηρία για την διασταύρωση των πληροφοριών  ώστε να προσεγγίσουμε τα θέματα με γνώμονα την αλήθεια.
   Όσον αφορά σε γεγονότα που έχουν μεγάλη βαρύτητα για την περιοχή, η πρακτική μας είναι να παρουσιάζονται άρθρα, ειδήσεις και απόψεις από πολλά σημεία ενημέρωσης - που πολλές φορές είναι αντικρουόμενα- ώστε ο αναγνώστης να μπορέσει να αποκτήσει μια σφαιρική άποψη. Σε καμία περίπτωση δεν επιχειρούμε να χειραγωγήσουμε την άποψη κανενός , αντιθέτως προσπαθούμε με ό,τι μέσα διαθέτουμε να είμαστε αμερόληπτοι και να δίνουμε "τροφή για σκέψη".
   Οι προσωπικές απόψεις ή άρθρα αναγνωστών που μας έχουν σταλεί , πάντοτε βρίσκουν θέση μέσα στις σελίδες του Παράπονου Φυλής με τη βασική προϋπόθεση οι αναγνώστες αυτοί να είναι πραγματικοί. Θα θέλαμε επίσης να απευθύνουμε θερμή παράκληση σε όσους έχουμε δυσαρεστήσει με τις αναρτήσεις μας , καθώς έχουμε γίνει δέκτες πολλαπλών επιθέσεων το τελευταίο διάστημα, να αναζητήσουν άλλους διαύλους ενημέρωσης που τους ικανοποιούν. Εξάλλου, ένα γρήγορο zapping στην μπλογκόσφαιρα της περιοχής είναι σίγουρο ότι θα καλύψει την αναγνωστική τους λαιμαργία. Είναι λογικό να μην μπορούμε να καλύψουμε την αλαζονεία και τις φιλοδοξίες κάποιων παραγοντίσκων αφού δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.  
   Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να σας θυμίσουμε πως συνειδητά έχουμε διαλέξει να βγαίνουμε μέσα από το blogger  με την κατάληξη blogspot λόγω των τεράστιων δυνατοτήτων, αλλά και της χωρητικότητας που μας προσφέρει. Έτσι, μπορείτε να βρείτε άρθρα από την πρώτη στιγμή που βγήκαμε στον αέρα . Θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας με τις επισκέψεις σας στο Παράπονο Φυλή και μην ξεχνάτε η επικοινωνία μαζί μας γίνεται μέσω του e-mail μας paraponofylis@gmail.com ,ή μηνύματος μέσω facebook.   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια