Έγιναν τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο Δημαρχείο Φυλής (ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΚΟΣ)


   Μέσα από μία όμορφη, λιτή αλλά ταυτόχρονα πολύ συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημαρχείου Φυλής (ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΚΟΣ).Δεκάδες κόσμου παρακολούθησαν την τελετή των εγκαινίων και του αφιερώματος στο Δήμαρχο Νικόλαο Λιάκο που επί δημαρχίας του κατασκευάστηκε το κτήριο. Η συγκίνηση που επικρατούσε ήταν μεγάλη και φαινόταν μέσα στα μάτια των δικών του ανθρώπων καθ όλη τη διάρκεια προβολής βίντεο που έκανε ιστορική αναδρομή στην πορεία του Νικόλαου Λιάκου ως Προέδρου και Δημάρχου Φυλής.

  Μετά την ολοκλήρωση του αφιερώματος ο σημερινός δήμαρχος του καλλικρατικού πλέον Δήμου Φυλής Χρήστος Παππούς απέδωσε  αναμνηστικές  πλακέτες  σε όλους όσους είχαν διατελέσει μέλη
του δημοτικού συμβουλίου Φυλής  και τους κληρικούς  αναγνωρίζοντας το έργο που είχαν προσφέρει στην περιοχή τους. Επίσης ο Δήμαρχος Φυλής αναφέρθηκε στα έργα που έχουν δρομολογηθεί σήμερα στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Φυλής αλλά και στην ολοκλήρωση μερικών από αυτά που δεν ολοκλήρωσε ο τότε δήμαρχος Νικόλαος Λιάκος που μετέπειτα είχαν ξεχαστεί μέσα στα συρτάρια.


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση:
































Ακολουθούν βίντεο από την απονομή των αναμνηστικών πλακετών σε όσους ήταν εκεί αλλά και σε αυτούς που ήταν "διακοπές"  :






Από την συντακτική ομάδα του Παράπονου Φυλής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια