Ανεπανάληπτος θρίαμβος της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων (ΒΙΝΤΕΟ)


olympiada_thrakomakedonon_2017_01
Ιστορία έγραψαν οι «λύκοι» της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων, που έγιναν αποδέκτες διθυραμβικών σχολίων από τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμναστικής (FIG), μετά την πανηγυρική επικράτησή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυμναστικής για Όλους “World Gym For Life Challenge 2017”, στη Νορβηγία.
Η ομάδα της Ολυμπίας Δραγούνη, η πρώτη εκπρόσωπος της Ελλάδας που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στον θεσμό και διεκδίκησε μέχρι τέλους το Τρόπαιο «Μπρούνο Γκράντι», κατάφερε να κατακτήσει την υψηλότερη κορυφή, κάνοντας δικό της το βαρύτιμο τρόπαιο και δείχνοντας ότι η ελληνική γυμναστική είναι φτιαγμένη για να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα.
Ο ελληνικός θρίαμβος έγινε δεκτός με ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμναστικής, στον επίσημο δικτυακό τόπο της:
«Τελικά, η δραματική εμφάνιση της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων από την Ελλάδα -που περιλάμβανε λύκους να ουρλιάζουν μπροστά στο φεγγάρι- ήταν εκείνη που οι
αξιολογητές έκριναν συναρπαστικότερη απ’ όλες. Η σύνθετη παραγωγή, την οποία παρουσίασε η μεγαλύτερη σε μέγεθος συμμετέχουσα ομάδα (με 65 αθλητές), έδειξε αξιοσημείωτη προσοχή στη λεπτομέρεια και καθήλωσε τους θεατές, που μαγεύτηκαν από όσα είδαν και άκουσαν -συμπεριλαμβανομένων των φωνητικών από τους ερμηνευτές που ούρλιαζαν. Η ομάδα από την Αθήνα δούλευε επί δύο χρόνια πάνω στη χορογραφία της και άξιζε πλήρως τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας», έγραψε χαρακτηριστικά η FIG, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους «έντονους πανηγυρισμούς» της ελληνικής ομάδας.
Εξίσου ενθουσιώδης ήταν και η υποδοχή από πλευράς των Νορβηγών διοργανωτών, που ανέφεραν στον επίσημο δικτυακό τόπο του “World Gym For Life Challenge 2017”:
«Το πρόγραμμα της ελληνικής ομάδας, μία θεατρική χορογραφία με στοιχεία ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής, δείχνει πώς οι λύκοι συμβιώνουν σε δυναμική αρμονία, με δύο ηγέτες και τις αγέλες τους. Στο τέλος, η συμφιλίωσή τους φέρνει ειρήνη και οι λύκοι μπορούν να πετύχουν τα πάντα μαζί. Το σόου αυτό είναι αφιερωμένο στη φιλόξενη Νορβηγία, ως μία καμπάνια για την προστασία του νορβηγικού λύκου.
Με τη φανταστική της εκτέλεση, η Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων έβαλε φωτιά στο κοινό και έκανε την οροφή να σηκωθεί, κερδίζοντας μαζικό χειροκρότημα και επευφημίες από τους θεατές!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια