Νέες εξελίξεις για το θέμα Προαστιακού.


      Η αναμενόμενη απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την κατάργηση των δρομολογίων του Προαστιακού  αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι το πρόβλημα της διακοπής της γραμμής Άνω Λιόσια-Αεροδρόμιο οφείλετε στην αναβάθμιση του δικτύου. Με βάση αυτό έχουν δρομολογηθεί εργασίες που αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί
μέχρι το τέλος του έτους. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής -και τις μεταφέρουμε με κάθε
επιφύλαξη μέχρι την επίσημη ανακοίνωση- κάνουν λόγο για επικοινωνία της ΤΡΕΝΟΣΕ με τον ΟΑΣΑ ώστε να δρομολογηθεί λεωφορειακή γραμμή που θα συνδέει τον σταθμό προαστιακού Άνω Λιοσίων με το σταθμό Νερατζιώτισσα. Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτό το σταθμό διέρχεται και η γραμμή 1 του ηλεκτρικού Πειραιάς-Κηφησιά.
      Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από την πλευρά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Δήμου Φυλής για το πως ακριβώς θα διαμορφωθεί το σκηνικό από την Κυριακή 30 Ιουλίου.

Παραπονιάρης 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Όταν οι περισσότεροι κάτοικοι στην Φυλή δεν αντιδρούν ή κάποιοι άλλοι κάτοικοι αντιδρούν μόνο επειδή δεν αποζημιώθηκαν για τα χωράφια που τους πήρε το κράτος για να κάνει την καρκινοχωματερή στην Φυλή και εξ αυτού να συνεχίζουμε να πεθαίνουμε όλοι μας και έρχονται σήμερα και δήθεν διαμαρτύρονται για τον προαστιακό σιδηρόδρομο που όπως όλα τα άλλα θέματα στην Φυλή είναι και αυτό θέμα που πηγάζει από την υποβάθμιση της περιοχής μας λόγω της καρκινοχωματερής στην Φυλή, τότε τι να πει κανείς;

    Με την καρκινοχωματερή στην Φυλή ας μην περιμένουμε καμμία βελτίωση της ζωής μας στην Φυλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί κάποιος, επειδή διάβασα πολλές φορές το δελτίο τύπου να μου πει που λέει πως καταργείται η γραμμή Άνω Λιόσια-Αεροδρόμιο; Όχι το Κιάτο-Αεροδρόμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή