Τι τελικά συμβαίνει με το χρηματικό ένταλμα των 653.000€;;;

 
  Τι τελικά συμβαίνει με το χρηματικό  ένταλμα 653.000€ που κόπηκε από το Δήμο Φυλής προς το ΝΠΔΔ "Η ΠΑΡΝΗΘΑ" από ότι φαίνεται δύσκολα θα το μάθουμε. Από ότι διαβάζουμε σε τοπικό site φίλα προσκείμενα στη διοίκηση Μπουραΐμη αντί να ρίξουν φως στην υπόθεση για το τι είχε συμβεί τότε αντίθετα την περιπλέκουν χειρότερα.  Τι μας λένε με απλά λόγια ότι ο Δήμος έδινε άτυπα
χρήματα προς την ΠΑΡΝΗΘΑ και για να είναι ταμειακός εντάξει έκοψε το ένταλμα. Από την άλλη η ΠΑΡΝΗΘΑ που μάλλον έπαιρνε τα  άτυπα χρήματα για να είναι ταμειακός εντάξει ΔΕΝ έπρεπε να εμφανίσει το ένταλμα για να είναι ταμειακός εντάξει. Μπερδευτήκατε; γιατί εμείς ναι. Δε θα θέλαμε όμως να εμπλακούμε περισσότερο  σε αυτό το θέμα μιας και δεν έχουμε γνώσεις λογιστικής.
 Από ότι φαίνεται  από το  Δήμο έφυγαν  τα χρήματα αν έφτασαν ή όχι στο ταμείο του ΝΠΔΔ  "Η ΠΑΡΝΗΘΑ" και ποιοι υπέγραψαν δεν είναι ξεκάθαρο.    Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μόνοι που μπορούν να απαντήσουν είναι οι εμπλεκόμενοι και όχι μόνο στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα της πολιτείας αλλά  να στραφούν επίσης στη δικαιοσύνη για να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα.

Παραπονιάρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια