Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η «Γιορτή του μικρού κολυμβητή» που διοργάνωσε ο Τρίτωνας Α.Ο. Άνω Λιοσίων


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία στη «Γιορτή του μικρού κολυμβητή» που διοργάνωσε ο Τρίτωνας Α.Ο. Άνω Λιοσίων υπό την αιγίδα του Δήμου Φυλής
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Ημερίδα κολύμβησης για αθλητές ηλικίας 7 και 8 ετών, η «Γιορτή του μικρού κολυμβητή», που διοργάνωσε ο Τρίτωνας ΑΟ Άνω Λιοσίων σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα», την Κυριακή 14/05/17 το πρωί, στο δημοτικό κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων.
 Στους αγώνες συμμετείχαν τα εξής 10 σωματεία της ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος):  ΑΟ. Πεντελικού, Αίολος Πετρούπολης , ΓΣ Πετρούπολης, Ολυμπιάδα Πετρούπολης, Ολυμπιάδα ’73 Αιγάλεω, ΚΑΟ Ιλίου, Υδρία ΑΣ, Ν.Ο Χαλκίδος, Ευβοϊκός ΓΑΣ, Τρίτωνας ΑΟ Άνω Λιοσίων καθώς και παιδιά από το τμήμα κολύμβησης του ΝΠΔΔ «Η Πάρνηθα» και έλαβαν μέρος συνολικά 180 αθλητές.
Το καλωσόρισμα έγινε από την κα Ντίνα Νικολοθανάση που έδωσε στη συνέχεια το
λόγο στον Πρόεδρο του Τρίτωνα,  Μωραΐτη Δημήτρη ώστε να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό και να κηρύξει την έναρξη των αγώνων. Ο κος Μωραϊτης συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: «Εκ μέρους του ΔΣ του Τρίτωνα σας καλημερίζω στην 1η ημερίδα κολύμβησης, τη «Γιορτή του μικρού κολυμβητή», που διοργανώνει ο σύλλογος μας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Φυλής. Ευχαριστούμε τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας, τόσο τους γείτονες από όμορους ή άλλους δήμους της Αττικής, όσο και τους φίλους που ήρθαν από τη Χαλκίδα. Είναι πολύ σημαντική η στήριξη σας σε αυτήν την πρώτη προσπάθεια του Τρίτωνα για διοργάνωση κολυμβητικών αγώνων και ελπίζουμε να διασκεδάσετε και να χαρείτε τα παιδιά σας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω το δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καμπόλη καθώς και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Η Πάρνηθα», Γιώργο Μαυροειδή για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας να γίνει αυτή η διοργάνωση καθώς και για την υποστήριξη τους συνολικά στο σωματείο και στα παιδιά μας, με την άμεση λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε κατά καιρούς. Ας σημειωθεί ότι πρόσφατα φρόντισαν να μας παραχωρήσουν χώρο στο κολυμβητήριο, προκειμένου να στεγαστούν τα γραφεία του σωματείου μας. Ευχαριστώ επίσης όλα τα μέλη του σωματείου καθώς και τους υπαλλήλους του κολυμβητηρίου που βοήθησαν στην διοργάνωση της ημερίδας. Τέλος, επιτρέψτε μου λόγω τη ημέρας, να ευχηθώ χρόνια πολλά στις γυναίκες που μας χαρίζουν τα μεγαλύτερα δώρα, αφενός την ύπαρξη μας, αφετέρου τα παιδιά μας. Χρόνια Πολλά λοιπόν σε όλες τις μητέρες του κόσμου. Δεν θα σας κουράσω περισσότερο, κηρύσσω την έναρξη των αγώνων και εύχομαι καλή επιτυχία στους μικρούς μας αθλητές»
 Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές δέχτηκαν συγχαρητήρια από τα φιλοξενούμενα σωματεία που εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου και την άψογη οργάνωση της ημερίδας, ενώ η κα Νικολοθανάση κέρδισε τις εντυπώσεις με την άμεμπτη εκφώνηση καθόλη τη διάρκεια των αγώνων.
Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Φυλής, κος Γιώργος Μαυροειδής και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας και Πρόεδρος της Β’θμιας Σχολικής Επιτροπής, κος Νίκος Χατζητρακόσιας, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές μεταλλίων στους μικρούς «πρωταθλητές». 
Μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν τα δελφινάκια του Τρίτωνα, που έφεραν συνολικά 2 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια, με την αθλήτρια Ρίζου Βικτώρια να διακρίνεται στην 1η θέση στα 50μ ελεύθερο και στην 2η θέση στα 50μ ύπτιο στην κατηγορία «κορίτσια 8 ετών, την αθλήτρια Σκόνδρα Μαρίλια που πήρε την 1η θέση στα 50μ ύπτιο στην κατηγορία «κορίτσια 7 ετών» και τον αθλητή Γερασιμίδη Στάθη που βγήκε 2ος στα 50μ ύπτιο στην κατηγορία «αγόρια 8 ετών».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια