Μεγάλωσε και καθαρίστηκε η πλατεία Ηρώων



 Τις προηγούμενες μέρες είδαμε  εργασίες συντήρησης που γίνονταν στην πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια. Από την επίσκεψή μας  παρατηρήσαμε πως το συντριβάνι που υπήρχε εκεί ανήκει στο παρελθόν. Η απομάκρυνσή του από το χώρο έδωσε άλλη όψη στην πλατεία αφού τα παιδιά μπορούν να τρέχουν χωρίς το "εμπόδιο" αυτό. Το αναφέρουμε σαν "εμπόδιο" αφού εδώ και χρόνια
χρησιμοποιούνταν  σαν κάδος απορριμμάτων αφού δεν λειτουργούσε.  Επίσης με την απομάκρυνσή του μεγάλωσε και ο χώρος των εκδηλώσεων καθώς υπάρχει πλέον η δυνατότητα τοποθέτησης περισσότερων καθισμάτων στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εκεί.
 Κατά την διάρκεια της παρουσίας μας εκεί γίναμε μάρτυρες εργασιών καθαριότητας  που πραγματοποιούσε συνεργείο κάτω από το βλέμμα του αρμόδιου αντιδημάρχου Μιχάλη Οικονομάκη.


 Όταν πλησιάσαμε πιο κοντά διαπιστώσαμε πως ενώ φαινομενικά ήταν καθαρή τα ειδικά πλυστικά μηχανήματα αφαιρούσαν τη βρωμιά που εδώ και χρόνια είχε γίνει ένα με το δάπεδο.
 Οι εργασίες συντήρησης-καθαρισμού θα έχουν ολοκληρωθεί άμεσα ώστε ο χώρος της πλατείας να υποδεχτεί τις φετινές εορταστικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των πολιούχων της πόλης των Άνω Λιοσίων Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια