Γιώργος Αβράμης:Συνεχίζουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι η ιστοσελίδα Efpolis.org βρίσκεται και πάλι κοντά σας, ύστερα από τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την στήριξή σας. Μέσω της ιστοσελίδας Efpolis.org, θα μπορείτε πάλι να ενημερώνεστε για όλα τα τεκταινόμενα του Δήμου Φυλής. Αξιόπιστα, αμερόληπτα, έγκαιρα και χωρίς ίχνος παραπληροφόρησης, θα μαθαίνετε άμεσα όλα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο Φυλής . Θα βλέπετε τις θέσεις της
παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ και θα μπορείτε να μας κρίνετε για ΟΛΑ. Γιατί εμείς σας υποσχεθήκαμε, μετά τις Δημοτικές εκλογές του 2014 ότι θα είμαστε θεματοφύλακες της αλήθειας και της νομιμότητας. Θα είμαστε παρόντες σε όλες τις πολιτικές εξελίξεις του Δήμου μας και στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 (ή όποτε και αν γίνουν !!!) θα ζητήσουμε πάλι την ψήφο σας, ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟ σ’ αυτές.
Τέλος ενημερώνουμε τους συμπολίτες αλλά και τους φίλους της παράταξης μας, ότι παραμένουμε πιστοί στις αρχές και στις αξίες όπως την ημέρα που ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια. Ο συνδυασμός μας ΕΥΠΟΛΙΣ δυναμώνει και ενισχύεται καθημερινά με νέους φίλους και νέα στελέχη. Είναι ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση ότι κατεβαίνουμε Δυνατά στις επερχόμενες εκλογές ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ, χωρίς να αποκλείουμε κανέναν που ασπάζεται τις ίδιες αρχές και αξίες με εμάς, να προσφέρει ενεργά μέσα από τον συνδυασμό μας.
Οποιαδήποτε άλλη κίνηση ή σκέψη κρίνεται εκ του πονηρού και δεν μας εκφράζει.
Γιατί πρέπει επιτέλους αυτός ο Δήμος να πάει μπροστά και εμείς θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Είμαστε η ελπίδα του τόπου για ένα καλύτερο αύριο!!!!!
Μαζί προχωράμε μπροστά!!!!!
Μαζί προχωράμε δυνατά!!!!!

Με εκτίμηση
ΕΥΠΟΛΙΣ, Γιώργος Αβράμης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια