Κάτι νέο και πρωτοποριακό ξεκινά στο Δήμο Φυλής

Παρασκευή 5  Μαΐου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κάτι νέο και πρωτοποριακό ξεκινά στο Δήμο Φυλής και σας το ανακοινώνουμε με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Γέλιου που είναι την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 .
Πρόκειται για το Κοινωνικό Κλαμπ Γελωτοθεραπείας Φυλής που συντονίζουν οι πιστοποιημένες εκπαιδεύτριες Γελωτοθεραπείας Ιωάννα Λιόση Κοινωνιολόγος/ Συστημική  Σύμβουλος  Σχέσεων/ Ψυχοθεραπεύτρια / Ενεργειακή Θεραπεύτρια κι η Ειρήνη  Γκαργκάσουλα Προπτυχιακή φοιτήτρια
Ψυχολογίας / Εναλλακτική Θεραπεύτρια /Εμψυχώτρια  Ομάδων.
Η Γελωτοθεραπεία είναι μια καινοτόμος τεχνική, στην οποία υποκινείται το γέλιο σωματικά, χωρίς να γίνεται χρήση ανεκδότων, αστείων, κωμωδίας ή άλλου είδους πειραγμάτων. Η συνταγή είναι απλή. Συνδυάζονται απλές ασκήσεις γέλιου, ήπιες διαφραγματικές αναπνοές και ασκήσεις stretching, ρυθμικά χειροκροτήματα, τραγούδι και πάνω απ’ όλα παιδική διάθεση και το αποτέλεσμα είναι γέλιο που ρέει κατευθείαν από την καρδιά! Με αυτό τον τρόπο βελτιώνεται η διάθεση, η υγεία μας, οξυγονώνεται το σώμα κι ο εγκέφαλός μας, αυξάνεται η ευεξία μας και λέμε αντίο στο άγχος.
Η Γελωτοθεραπεία εφαρμόζεται με καταπληκτικά αποτελέσματα σε σχολεία, επιχειρήσεις, νοσοκομεία, γηροκομεία, φυλακές, σε μέρη όπου υπάρχουν άνθρωποι!

Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι ανοιχτή, με προαιρετική κάθε δωρεά,  όπως σε κάθε Κλαμπ Γέλιου.
Πληροφορίες:
Ιωάννα Λιόση
Ειρήνη Γκαργκάσουλα
Στην Ιστοσελίδα μας :  http://social-smiling-club-fylis.blogspot.gr/
Facebook : Kοινωνικό Κλάμπ Γελωτοθεραπείας Φυλής

*Για το σήμα του Κοινωνικού Κλαμπ Γελωτοθεραπείας Φυλής θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον συντοπίτη μας, Βασίλη Καμπόλη, έναν ξεχωριστό άνθρωπο και εξαίσιο εικαστικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια