Σημαντικές διακρίσεις για τους σκακιστές του Δήμου Φυλής




    Με σημαντικές διακρίσεις για τους σκακιστές του Δήμου Φυλής ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σχολικού Σκακιού 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι. To κλειστό γήπεδο του Λουτρακίου γέμισε ασφυκτικά από τους 850 σκακιστές στο αγωνιστικό χώρου αλλά και τους γονείς να μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες από τις εξέδρες. Την αρχή έκανε το Σάββατο το 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων που μετά από 6 συναρπαστικές παρτίδες τερμάτισε στην 12η θέση. Την Κυριακή και τη Δευτέρα οι αγώνες συνεχίστηκαν με την συμμετοχή  10 σκακιστών  από το Δήμο Φυλής  που εκπροσωπούσαν σε ατομικό επίπεδο τα σχολεία τους. Από τις σημαντικότερες διακρίσεις
ήταν του Αμπελακιώτη Σταύρου από το Ζεφύρι που η ήττα  στον τελευταίο αγώνα του στέρησε το Χρυσό μετάλλιο παρόλο που τερμάτισε με ισοβαθμία στην πρώτη θέση. Επίσης ο Μπάρδης Χάρης από τη Χασιά μετά από 9 αγώνες άγγιξε το μετάλλιο και μισός βαθμός του στέρησε την άνοδό του στο βάθρο. Με τη βαθμολογία που συγκέντρωσε τελικά ισοβάθμησε στη  τέταρτη θέση.
   Η αγωνιστική εμφάνιση που παρουσίασαν τα υπόλοιπα  παιδιά στους αγώνες , είναι ένα σημαντικό βήμα για την αναβίωση του αθλήματος του σκακιού στην περιοχή.
Ακολουθούν φωτογραφίες από τις βραβεύσεις των παιδιών όταν πήραν την πρόκριση για τους πανελλήνιους αγώνες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια