ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 15ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Ο.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
                                                                                                          Άνω Λιόσια 17-3-2017
                                                                                                           Αριθ. Πρωτ.: 14444


                                                       Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

    Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων, έδρα του Δήμου Φυλής, στις 22-3-2017, ημέραΤετάρτη και ώρα 13:00 για να συζητήσουμε στην με αρ. 15 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τα παρακάτω θέματα:
1. Ψήφιση εξειδικευμένων πιστώσεων σε βάρος του εν χρήσει προϋπολογισμού μας.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δ/ντής κ. Γεώργιος Κλεισούρας)
2. Έγκριση της ασκηθείσας ανακοπής & αίτησης αναστολής, κατά του Α΄ απογράφου εκτελεστού του υπ’ αριθμ.17669/31-7-2014 συμβολαίου αγοραπωλησίας ακινήτου, της συμβολαιογράφου Αχαρνών Ευστρατίας Χατζηδούκα και της από 10-2-2017 επιταγής προς εκτέλεση κάτωθι αντιγράφου εξ απογράφου του υπ’αριθμ.17669/31-7-2014 συμβολαίου αγοραπωλησίας ακινήτου της ως άνω συμβολαιογράφου και της αναγκαστικής εκτέλεσης που επισπεύδεται με αυτή, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, από τις δικηγόρους της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Χρήστος Παππούς)
3. Λήψη απόφασης για άσκηση ή μη ανταίτησης από τις δικηγόρους της Ν.Υ. του Δήμου κατά τη συζήτηση της αίτησης των Νίκου Ευφροσύνης κλπ, κατά του Δήμου Φυλής, για καθορισμό προσωρινής τιμής μονάδος αποζημίωσης & αναγνώριση δικαιούχου, ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών, στη δικάσιμο της 28-3-2017 και σε κάθε μετ’ αναβολή δικάσιμο.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Χρήστος Παππούς)
4. Λήψη απόφασης για άσκηση ή μη ανταίτησης από τις δικηγόρους της Ν.Υ. του Δήμου κατά τη συζήτηση της αίτησης των Νικολάου & Λαζάρου Μακροδημήτρη, κατά του Δήμου Φυλής, για καθορισμό οριστικής τιμής μονάδος αποζημίωσης & αναγνώριση δικαιούχου, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, στη δικάσιμο της 28-3-2017 και σε κάθε μετ’ αναβολή δικάσιμο.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Χρήστος Παππούς)
5. Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης ποσού 5.000,00€ (συμπ/νου Φ.Π.Α.), περί παροχής πληρεξουσιότητας στη δικηγόρο Αθηνών κ. Περγάρη Θεοδώρα, για τη σύνταξη γνωμοδοτήσεων για θέματα που σχετίζονται με την εφαρμογή του Ρυμοτομικού Σχεδίου Πόλεως.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Χρήστος Παππούς)
6. Έγκριση συμμετοχής εικοσιένα (21) υπαλλήλων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, σε σεμινάριο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 29 & 30 Μαρτίου 2017, με θέμα: «Ανάλυση Νομοθεσίας Συμβάσεων Δημοσίων Έργων & Πρακτική Εκπαίδευση από την εκπόνηση της μελέτης έως την υπογραφή της Σύμβασης Κατασκευής του έργου (Ν.4412/2016)» και ψήφιση πίστωσης ποσού 2.180,00€.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος Τ.Υ. κ. Αθανάσιος Σχίζας)
7. Έγκριση δαπάνης, ψήφισης πίστωσης, έγκριση τεχνικών προδιαγραφών & όρων διακήρυξης που αφορά στην «ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ Δ/ΝΣΕΩΝ & ΓΡΑΦΕΙΩΝ» Δήμου Φυλής, δυνάμει της αρ. 22/2017 τεχνικής μελέτης.
(ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Δ/ντρια Δήμητρα Τριβέλλα)
8. Έγκριση δαπάνης, ψήφισης πίστωσης, έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και όρων διακήρυξης, που αφορά στην «ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ Δ/ΝΣΕΩΝ & ΓΡΑΦΕΙΩΝ» Δήμου Φυλής, δυνάμει της αρ.23/2017 τεχνικής μελέτης.
(ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Δ/ντρια Δήμητρα Τριβέλλα)
                                                                                                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                                                                                                                   ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠ. ΠΑΠΠΟΥΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια