Το Δυτικό Μέτωπο αποκαλύπτει την Γ΄φάση του ΧΥΤΑ Φυλής



"Τμήμα της ΟΕΔΑ Φυλής, στο οποίο (με πορτοκαλί) απεικονίζεται η λεγόμενη γ΄ φάση του ΧΥΤΑ, η κατασκευή και λειτουργία της οποίας θα σημάνει τη διαιώνιση της εγκατάστασης της Φυλής.

Άλλη μια σημαντική συνεισφορά του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στον τομέα της ενημέρωσης των κατοίκων της δυτικής Αθήνας.
 Στην σελίδα του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο facebook για πρώτη φορά αποκαλύπτεται  ποιά είναι η περίφημη Γ΄ Φάση της ΟΕΔΑ Φυλής.
Για την  Γ΄ Φάση  στην Φυλή σφάζονται παλληκάρια.  Τα εργολαβικά
συμφέροντα που δραστηριοποιούνται στην ΟΕΔΑ (Μπόμπολας- Κατρής) θέλουν απεγνωσμένα την επέκταση της εγκατάστασης στην Γ Φάση και το ίδιο θέλουν και οι δημοτικοί άρχοντες καθώς και ορισμένοι ιδιοκτήτες που θέλουν να πουλήσουν σκουπιδοχώραφα σε τιμές Εκάλης.
Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ  η Ριζοσπαστική κίνηση Φυλής και άλλες συλλογικότητες της περιοχής έχουν ξεκαθαρίσει σε κάθε κατεύθυνση πως τυχόν επέκταση στην Γ’ Φάση θα είναι αιτία πολέμου.
Υπενθυμίζουμε πως  και στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την διαχείριση των αποβλήτων και στο πρόγραμμα της Δύναμης Ζωής της Ρένας Δούρου , γίνεται ειδική αναφορά στην  Γ΄ Φάση.
Πηγή:http://anntilogos.blogspot.gr/2017/02/blog-post_29.html



Για να συμπληρώσουμε εμείς:
Τα σχέδια τελικά ίσως να μην αλλάζουν όποιος και να έχει το πάνω χέρι.
Η καταγγελία που είχε γίνει το 2014 από κάποιους "γραφικούς"  και από ότι φαίνεται από την αποκάλυψη του Δυτικού Μετώπου απλά μπήκε πάγος για μερικά χρόνια στην φερόμενη επέκταση.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια