Μάχη με το χρόνο για να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα.(βίντεο)



    Παρά την τεράστια ποσότητα χιονιού που έπεσε από τις 3 το πρωί της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου μέχρι τα ξημερώματα, το βασικό οδικό δίκτυο της πόλης έμεινε ανοικτό.  Η έγκαιρη πρόβλεψη της ΕΜΥ για τον επερχόμενο χιονιά έδωσε τη δυνατότητα να γίνουν οι προετοιμασίες. Από όταν άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού, τα μηχανήματα του δήμου που ήταν σε ετοιμότητα άρχισαν τον αγώνα δρόμου ώστε τα ενδεχόμενα προβλήματα να είναι όσο το δυνατό πιο λίγα.
  Από την ενημέρωση που είχαμε από τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος Μιχάλη Οικονομάκη, όλο το βράδυ το προσωπικό επιφυλακής αλλά και τα μηχανήματα
όργωναν τα επίφοβα σημεία της πόλης ώστε να μην κλείσουν. Πριν λίγη ώρα έγινε και διανομή αλατιού σε 12 σημεία της περιοχής ώστε να μπορέσει να προμηθευτεί όποιος έχει ανάγκη, αφού τα  δύσκολα θα έρθουν  όταν θα παγώσει το χιόνι. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν να  καθαρίζονται και οι μικρότεροι δρόμοι.  Οι δημότες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και χρειάζονται βοήθεια παρακαλούνται να καλέσουν στον πενταψήφιο αριθμό 15691.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια