Βρέθηκε λύση για τα αδέσποτα ζώα

  Ένα από τα προβλήματα που υπάρχει στην περιοχή και διχάζει αρκετό κόσμο είναι αυτό με τους αδέσποτους σκύλους. Η ύπαρξη των ταβερνών της Χασιάς αλλά και ότι η περιοχή μας βρίσκεται στην άκρη του αστικού ιστού "έλκει" όλους αυτούς που θέλουν να "ξεφορτωθούν" τα κατοικίδια τους. Η συγκέντρωση   αρκετών αδέσποτων δημιουργεί το φαινόμενο της ύπαρξης δεκάδων αγελών σκύλων στη περιοχή και την επίθεση τους μερικές φορές σε ανθρώπους, μηχανάκια κτλ..Η εξέλιξη αυτή φέρνει πολλές φορές έντονες
αντιπαραθέσεις μεταξύ των κατοίκων. Από τη μία πλευρά λοιπόν βρίσκονται οι φιλόζωοι ενώ από την άλλη αυτοί που έχουν δεχτεί επιθέσεις από τα αδέσποτα.
 Το θέμα αυτό δε θα μπορούσε να μην συζητηθεί στις επαφές που είχε ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Όπως μάλιστα τονίζουν, το αίτημα του για ίδρυση κυνοκομείου για τα αδέσποτα του δήμου μας στο χώρο της παλιάς χωματερής έγινε αμέσως δεκτό. Άμεσα θα ξεκινήσουν και οι διαδικασίες από τις υπηρεσίες του δήμου ώστε να μπορέσει με αυτό τον τρόπο να γίνει η περισυλλογή, η μεταφορά και η φιλοξενία των αδέσποτων του Δήμου Φυλής μακριά από τον οικιστικό ιστό.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Δημάρχου Φυλής στο Δημοτικό Συμβούλιο.:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια