Άγρια καταδίωξη τα ξημερώματα στους δρόμους των Άνω Λιοσίων – Εμβόλισαν όχημα της Ο.Π.Κ.Ε.



Σκηνές που παραπέμπουν σε ταινίες του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Άνω Λιόσια, όταν (λίγο πριν τις 4 το πρωί) όχημα της Άμεσης Δράσης Αττικής που περιπολούσε στην περιοχή της Ζωφριάς, εντόπισε όχημα μάρκας ΤΟΥΟΤΑ καρίνα στο οποίο επέβαιναν 3 τσιγγάνοι.

Το όχημα κρίθηκε από τους αστυνομικούς ύποπτο και γι΄αυτό αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί προληπτική έρευνα, όμως μόλις έγινε σήμα στάσης ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και τότε άρχισε μια μεγάλη καταδίωξη στους δρόμους των Άνω Λιοσίων.

Ο εντοπισμός του οχήματος έγινε στη Ζωφριά στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο
ύψους του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ.

Στην καταδίωξη που ακολούθησε κλήθηκαν να συνδράμουν τα οχήματα Άνω Λιοσίων Ζεφυρίου καθώς και η ΟΠΚΕ Άνω Λιοσίων.

Στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου Φυλής με την οδό Αυλωνίτη το όχημα με τους ΡΟΜΑ εμβόλισε το όχημα της Ομάδας ΟΠΚΕ Άνω Λιοσίων, με τους ύποπτους να τρέπονται σε φυγή πεζοί προς την πλατεία Θεάτρου.

Η καταδίωξη του συνεχίσθηκε πεζή αφού το περιπολικό έπαθε πολύ μεγάλες ζημιές και ήταν αδύνατη η κίνηση του, ενώ στο σημείο προσέτρεξαν και έτερα περιπολικά που αναφέρθηκαν παραπάνω.
Τελικά η Ομάδα ΟΠΚΕ σε συνεργασία με περιπολικό της Άμεσης Δράσης αλλά και με τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής που είδαν το περιστατικό, εντόπισαν τους 3 Ρομά, οι οποίοι είχαν σκαρφαλώσει σε μπαλκόνι πρώτου ορόφου κατοικίας στην οδό Καρόλου Κουν.

Και οι 3 δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Άνω Λιοσίων.

Από την πρώτη στιγμή το περιστατικό κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών γι΄αυτό οι δράστες ανακρίνονται και από ειδικό κλιμάκιο της δημόσιας ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής

Από τις έρευνες προέκυψε ότι το όχημα είχε κλαπεί μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα από την περιοχή του Καματερού.

Εξετάζεται η περίπτωση οι δράστες να έχουν συμμετάσχει σε κλοπές οχημάτων, διαρρήξεις και ληστείες καταστημάτων στην περιοχή μας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια