Τακτοποίησε, με ευνοϊκούς όρους, οφειλή των σχολείων του Ζεφυρίου προς την ΕΥΔΑΠ ο Γιάννης Κρεμύδας


Μια σημαντική επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό του ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας. Μείωσε από 17.643,60 σε 5.376,53 ευρώ την οφειλή του Δήμου προς την ΕΥΔΑΠ για τα σχολεία του Ζεφυρίου, εξοικονομώντας 12.267,07 ευρώ.
Ο Γιάννης Κρεμύδας κατόρθωσε να εγκριθεί από την ΕΥΔΑΠ η αναδρομική ισχύς του Δημοσίου Τιμολογίου (Δ1) από τον Οκτώβριο του 2012, για τα σχολεία του Ζεφυρίου, πετυχαίνοντας μείωση της οφειλής κι εξασφαλίζοντας χαμηλότερη τιμή χρέωσης για το μέλλον. Ταυτόχρονα τακτοποίησε
με τον καλύτερο τρόπο την υποχρέωση του Δήμου που χρωστούσε στην ΕΥΔΑΠ από το 2012.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το Δημόσιο Τιμολόγιο, δηλαδή το τιμολόγιο με το οποίο η ΕΥΔΑΠ χρεώνει τους φορείς του Δημοσίου είναι κατά πολύ φθηνότερο αυτού με το οποίο χρεώνει τους υπόλοιπους καταναλωτές.

«Ο χειρισμός του θέματος της οφειλής προς την ΕΥΔΑΠ αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα. Αφενός αποπληρώνουμε τις υποχρεώσεις του παρελθόντος,  αποκαθιστώντας την αξιοπιστία του Δήμου κι αφετέρου εξασφαλίζουμε καλύτερους όρους στις μελλοντικές του δεσμεύσεις. Θα πρέπει επίσης να αναφέρω ότι ο Δήμος πληρώνει μόνο για τα σχολεία του Ζεφυρίου που τροφοδοτούνται από την ΕΥΔΑΠ. Τα υπόλοιπα σχολεία, στα Άνω Λιόσια και στη Φυλή τροφοδοτούνται, δωρεάν, από το δικό του δίκτυο ύδρευσης» δήλωσε, με αφορμή την τακτοποίηση της οφειλής προς την ΕΥΔΑΠ, ο Γιάννης Κρεμύδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια