Δύναμη Συμμετοχής:«Πλησιάζει η ώρα που θα πούμε τον ψεύτη, ψεύτη»


Άνω Λιόσια, 15 Ιουλίου 2016



«Πλησιάζει η ώρα που θα πούμε τον ψεύτη, ψεύτη»


Με αφορμή την απόφαση της προσωρινής διαταγής του δικαστηρίου, που δικαιώνει τους 5 εργαζόμενους ΑμεΑ της ΚΕΔΗΦ σε σχέση με την εργασία τους στην Επιχείρηση, θα ήταν χρήσιμο να αναφέρουμε τα εξής:

Είναι γνωστό ποιοι προσπάθησαν, με πρόσφατη απόφασή τους στο δημοτικό συμβούλιο, να «πετάξουν» έξω τους συγκεκριμένους 5 υπαλλήλους, από την επιχειρούμενη μεταφορά των εργαζομένων της, υπό εκκαθάριση, ΚΕΔΗΦ, στο δήμο.

Είναι, επίσης, γνωστό ότι απέναντι σε αυτή την προσπάθεια αντέδρασε έντονα η
ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ που έθεσε ως, δίκαιο, όρο να συμπεριληφθούν τα συγκεκριμένα 5 άτομα στην απόφαση μεταφοράς.

Είναι, ακόμα, γνωστό ότι στις 21 Ιουλίου 2014, με απόφαση του Δ.Σ της ΚΕΔΗΦ, υπό την προεδρία του Ιωάννη Ρόδη, οι συμβάσεις των συγκεκριμένων 5 υπαλλήλων ΑμεΑ μετετράπησαν, με βάση το νόμο, από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

Επί αυτής της απόφασης, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση απεφάνθη θετικά τον Απρίλιο του 2015.

Συνεπώς, η νυν δημοτική αρχή γνωρίζει καλά ότι η διοίκηση Μπουραΐμη όχι μόνο δεν αρνήθηκε την ανανέωση αλλά εξασφάλισε την εργασία των 5 αυτών υπαλλήλων. Σκόπιμα το αποκρύπτει, όπως αποκρύπτει την αλήθεια στα ΠΑΝΤΑ.

Οι αποτυχίες τους, σε όλους σχεδόν τους τομείς, τους γελοιοποιούν, τους περιθωριοποιούν και για αυτόν το λόγο τους καθιστούν επικίνδυνους.

Αλλά, όπως έλεγε και ο μεγάλος Έλληνας ποιητής, «πλησιάζει η ώρα που θα χρειαστεί να ξαναμάθουμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα και απλά. Να πούμε το ψωμί, ψωμί, τη γροθιά, γροθιά, τον ψεύτη, ψεύτη και τον κλέφτη, κλέφτη».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια