Θ. Γκινάλας: «Ο γενικός γραμματέας – ΦΥΛΑΡΧΟΣ να κοιτάξει τις δικές του «δουλειές»

Άνω Λιόσια, 5 Ιουλίου 2016



«Ο γενικός γραμματέας – ΦΥΛΑΡΧΟΣ να κοιτάξει τις δικές του «δουλειές»


Με αφορμή συκοφαντική ανάρτηση του blog ΦΥΛΑΡΧΟΣ που αφορά στο πρόσωπό μου, είναι χρήσιμο να αναφέρω τα εξής:

Δε θα περίμενα τίποτε άλλο από τους εκπροσώπους του «κίτρινου» blog ΦΥΛΑΡΧΟΣ, από το να συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ήξεραν ανέκαθεν καλά: συκοφαντούν και ρίχνουν λάσπη ώστε στη συνέχεια να έχουν όφελος. Χρειάζεται, πράγματι, πολύ θράσος, ο εκφραστής του «πλυντηρίου» της κάλπης, πρώην υπάλληλος στα ΚΕΠ, που πήρε πτυχίο στα 50, να κάνει αναρτήσεις εναντίον μου.

Προσωπικά, δεν υπήρξα ποτέ μισθωτός υπάλληλος αλλά ελεύθερος επαγγελματίας –
αυτοαπασχολούμενος, που δίνει καθημερινά αγώνα για επιβίωση. Είμαι δημότης Φυλής, με φορολογική και ασφαλιστική ικανότητα να συναλλάσσομαι με το δήμο, όπως κάθε ελεύθερος επαγγελματίας της περιοχής.

Ούτε μισθωτός υπήρξα την περίοδο της διοίκησης Μπουραΐμη, ούτε δημόσιος υπάλληλος που έβριζε τη δημοτική αρχή, ούτε δημοτικός υπάλληλος που, εκμεταλλευόμενος το blog το οποίο ΠΑΡΑΝΟΜΑ (ως δημοτικός υπάλληλος) χειριζόταν, ζητούσε «χάρες» και «εξυπηρετήσεις».

Θα είχε ενδιαφέρον, ωστόσο, να εξηγήσει ο γενικός γραμματέας – ΦΥΛΑΡΧΟΣ πως εξασφάλισε τη δική του μονιμότητα στην εργασία, όταν ως φοιτητής (πριν γίνει αιώνιος) είχε προσληφθεί στον πρώην δήμο Άνω Λιοσίων και μάλιστα χρόνια ολόκληρα εργαζόταν με προνομιακή μεταχείριση. Μπορούν, άραγε, φοιτητές να προσλαμβάνονται δημοτικοί υπάλληλοι;

Θα είχε ενδιαφέρον, επίσης, να εξηγήσει αν, ως δημοτικός υπάλληλος Ασπροπύργου, αμείβεται ή όχι και τι υπηρεσίες προσφέρει, εκτός φυσικά από την υπηρεσία στον εαυτό του. Γιατί «βρέξει, χιονίσει» ο ίδιος έχει εξασφαλισμένη τη θεσούλα του εκεί.

Κάθε φορά, λοιπόν, που θα αναφέρεται στις δικές μου «δουλειές» ο γενικός γραμματέας – ΦΥΛΑΡΧΟΣ, καλά θα κάνει να κοιτά τις δικές του. Και, κυρίως, τη μια δική του: αυτή του γενικού γραμματέα δήμου Φυλής. Για την οποία όλος ο κόσμος γνωρίζει όχι μόνο ποια «δουλειά» αλλά ποια «εκδούλευση» πρόσφερε για να την πάρει.


Θανάσης Γκινάλας
Μέλος δημοτικής παράταξης

ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια