Κέφι και χορός στην εκδήλωση του Συλλόγου Πανοράματος



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η καλοκαιρινή εκδήλωση του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Πανοράματος, παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, Πολιτιστικών Συλλόγων  και πλήθους κόσμου.
Η μουσικοχορευτική βραδιά, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Πλατεία Άνοιξης στο Πανόραμα, πλαισιώθηκε από τα χορευτικά των Συλλόγων Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων και Κρητών Δήμου Φυλής και τους τραγουδοποιούς Άγγελο Σούτα και Άγγελο Πλαβούκο.
«Σαν να μη πέρασε μια μέρα από την πρώτη εκδήλωση, τον περσινό Ιούλη που μέσα από δύσκολες συνθήκες για την πατρίδα μας (δημοψήφισμα, capital controls) αποφασίσαμε να κάνουμε την εκδήλωση», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πανοράματος και Τοπικός Σύμβουλος Άνω Λιοσίων Δημήτρης Κοψαχείλης ο οποίος
κι ευχαρίστησε θερμά τη Δημοτική Αρχή, τους Συλλόγους και τον κόσμο που στήριξε και τις δύο αυτές χρονιές την εκδήλωση.

Συγχαρητήρια για το έργο του και τη διοργάνωση της εκδήλωσης έδωσε στο Σύλλογο ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Μιχάλης Οικονομάκης και παρότρυνε τα μέλη του να είναι άξιοι συνεχιστές των γονέων κατοίκων της περιοχής, που κόπιασαν για τη συνοικία. Ο κ. Οικονομάκης μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου, Χρήστου Παππού, την παρουσία του οποίου δεν επέτρεψαν ανειλημμένες υποχρεώσεις, και διαβεβαίωσε το Σύλλογο ότι η Δημοτική Αρχή και ο ίδιος προσωπικά θα είναι πάντα δίπλα του.
Τη διαβεβαίωση ότι ο Σύλλογος Κρητών Δήμου Φυλής θα στηρίζει πάντα την καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου Πανοράματος, έδωσε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών, Βασίλης Στεφανουδάκης.

Ο Σύλλογος Πανοράματος ευχαρίστησε θερμά το ΝΠΔΔ «Πάρνηθα» και τον Πρόεδρο Γιώργο Μαυροειδή, τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Εσόδων και Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρη Καμπόλη και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας, Μιχάλη Οικονομάκη, για τη σημαντική συμβολή τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης, υπογραμμίζοντας: «Είναι πάντα στο πλευρό μας και στέκονται βράχοι δίπλα μας».
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 



















Περισσότερες φωτογραφίες θα δείτε και στο site του Συλλόγου Πανοράματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια