Ημερίδα ενημέρωσης των Δήμων για χρηματοδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ για απορρίμματα

Ημερίδα Ενημέρωσης των Δήμων σχετικά με τις Δράσεις Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων που θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2014 – 2020 οργανώνουν αύριο, Τρίτη 28 Ιουνίου, η Περιφέρεια Αττικής, η ΕΥΔΕΠ Περιφέρειας Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 9 το πρωί ως τις 14.00, στο κεντρικό αμφιθέατρο του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ».
Η Ημερίδα, σύμφωνα με τους διοργανωτές, αναμένεται να συμβάλει στην ανάλυση
θεμάτων ενδιαφέροντος για την εφαρμογή του Νέου Σχεδίου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων στην Αττική.

Ειδικότερα, έχει ως στόχο την ενημέρωση των δυνητικών δικαιούχων του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 σε ζητήματα όπως η διαχειριστική ικανότητα, οι κρατικές ενισχύσεις, ο νέος ΠΕΣΔΑ, οι κατηγορίες των έργων / δράσεων, η επιλεξιμότητα αυτών κ.α. Ακολούθως, θα απαντηθούν ερωτήματα που έχουν υποβληθεί ή θα υποβληθούν στο πλαίσιο των προσκλήσεων του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, σχετικά με τις παραπάνω δράσεις διαχείρισης στερεών αποβλήτων.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ

    Η ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ

    ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ.

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (ΕΛ.ΣΤΑΤ.)

    ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ (ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΖΕΦΥΡΙΟ-ΦΥΛΗ)

    ΣΤΟΥΣ 100 ΝΕΚΡΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΕΩΣ
    ΕΝΗΛΙΚΕΣ,

    ΟΙ 80 ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ-ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ.

    http://www.dailymotion.com/video/x3dlhc7_%CF%87%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%83%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1_news

    ΑπάντησηΔιαγραφή