Διανομή φέτας, λαδιού & βρεφικών τροφών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                           
Διανομή φέτας, λαδιού & βρεφικών τροφών από τον Δήμο Φυλής για το Επισιτιστικό Πρόγραμμα ΤΕΒΑ
Την Τρίτη 14 Ιουνίου και την Τετάρτη 15 Ιουνίου η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φυλής θα προχωρήσει στη διανομή των εξής προϊόντων για τους ωφελούμενους του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ, στο οποίο ο Δήμος Φυλής είναι επικεφαλής της Σύμπραξης Δυτικής Αττικής:
  • Φέτα: Η κάθε οικογένεια με πάνω από δύο μέλη θα λάβει 8 πακέτα φέτα των 400 γραμμαρίων. Κάθε μονομελής οικογένεια θα λάβει αντίστοιχα 4 πακέτα.
  • Λάδι: Η κάθε οικογένεια θα λάβει δύο μονόλιτρα λάδι.
  • Βρεφικές τροφές και βρεφικά είδη: Το κάθε βρέφος γεννημένο το 2013, 2014, 2015 θα λάβει αναλόγως την ηλικία 2 μεγάλα πακέτα πάνες, 2 πακέτα μωρομάντηλα, 3 κουτιά γάλα σκόνη, 2 κουτιά κρέμα δημητριακών
Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους για την ακριβή ώρα και
ημέρα παραλαβής. Στο σημείο θα υπάρχει φορτηγό ψυγείο όπου θα φυλάσσεται η φέτα, ώστε να καλύπτονται όλοι οι υγειονομικοί κανόνες διανομής.
Παράλληλα με τον Δήμο Φυλής, διανομή των παραπάνω προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας και από την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως. Στο Δήμο Μεγαρέων η αντίστοιχη διανομή θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία διανομής στον Δήμο Ασπροπύργου και Ελευσίνας.
Οι τυχόν αδιάθετες ποσότητες των προϊόντων δίνονται στη συνέχεια σε δικαιούχους των συσσιτίων της περιοχής της Δυτικής Αττικής και των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Δυτικής Αττικής.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια