Πρωταθλητής ο ΑΟ Ζωφριάς

Στο πλευρό του ΑΟ Ζωφριάς ο Δήμος Φυλής
Με μια ανεπανάληπτη φιέστα που πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαΐου 2016, στο αμφιθέατρο της Πλατείας Βορεινού, γιόρτασε ο ΑΟ Ζωφριάς την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ).
Η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ομάδας πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους φίλους της που τη στηρίζουν, μαχητικά, όλα αυτά τα χρόνια. Το πανηγύρι άρχισε με την απονομή της κούπας από τον Πρόεδρο ΕΠΣΔΑ Μιχάλη Τζανόπουλο. Κι ενώ οι φίλαθλοι αποθέωναν τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή Γιώργο Αδάκτυλο και τη διοίκηση της ομάδας η νύχτα έγινε μέρα από τα πυροτεχνήματα
που φώτισαν τον ουρανό της Ζωφριάς.
Λίγο πριν ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς είχε εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του στην ομάδα κι είχε προβλέψει ότι ο στόχος της ανόδου στη Γ’ Εθνική θα επιτευχθεί, καθώς από την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 αρχίζουν οι αγώνες μπαράζ με αντίπαλο το Ζευγολατειό Κορινθίας, εκτός έδρας.
Την άποψη του Δημάρχου ότι η ομάδα θα ανέβει στη Γ’ Εθνική συμμερίστηκε και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε ότι στο πλευρό της βρίσκεται και ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος, όπως τον ενημέρωσε τηλεφωνικά, λίγο πριν από τη γιορτή.
Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τι είπαν ο Δήμαρχος κι ο Αντιδήμαρχος καθώς και στιγμιότυπα από τους πανηγυρισμούς.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια