Όλα έτοιμα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016
     Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Φυλής θεωρώντας ως ένα από τα πιο σημαντικά και σοβαρά θέματα την εύρυθμη κι ασφαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ενημερώνει ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες κατ΄αρμοδιότητα ενέργειες για την προετοιμασία και την άψογη διενέργεια τους, στα τέσσερα εξεταστικά κέντρα του Δήμου Φυλής ( 1ο ΓΕΛ Άνω Λιοσίων, 2ο ΓΕΛ Άνω Λιοσίων, ΓΕΛ Ζεφυρίου, 1ο ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων).
     Από τα μέσα Μαρτίου 2016 είχε πραγματοποιηθεί σχετική σύσκεψη μεταξύ της Σχολικής
Επιτροπής και των Διευθυντών των ανωτέρω σχολείων προκειμένου να τεθούν και αντιμετωπιστούν εγκαίρως όλα τα επιμέρους ζητήματα που αφορούν τη διάθεση προσωπικού φύλαξης, τεχνικής υποστήριξης, καθαριότητας, προμήθειας του αναγκαίου εξοπλισμού και υλικών κτλ.
     Σε όλα τα Εξεταστικά Κέντρα έχει γίνει προμήθεια καινούργιων φωτοτυπικών μηχανημάτων και σταθεροποιητών ηλεκτρικής τάσης (UPS) κι έχουν πραγματοποιηθεί οι προβλεπόμενοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι και δοκιμές των δικτύων επικοινωνίας.
     Επίσης έγιναν εργασίες συντήρησης, επισκευής και καθαρισμού των κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και ασφαλούς λειτουργίας των υπαρχόντων ανελκυστήρων.
     Έχει ορισθεί σε υπηρεσία επιφυλακής προσωπικό κρίσιμων ειδικοτήτων (ηλεκτρολόγοι, ηλεκτρονικοί, υδραυλικοί, οδηγοί κ.τ.λ. ) για την αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που τυχόν θα προκύψουν.
     Υπάρχει ετοιμότητα αντιμετώπισης έκτακτων συμβάντων κι άμεση συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων, τη Δημοτική Αστυνομία  και τον τοπικό Υγειονομικό Σταθμό του Ερυθρού Σταυρού για την παροχή οποιασδήποτε συνδρομής, εφόσον χρειαστεί.
                                                                                    Ο Πρόεδρος
                                                                  Της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής
                                                                Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Φυλής
                                                                                
                                                    

                                                                           Νίκος  Χατζητρακόσιας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια