To ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μυρσίνης κρύβεται πίσω από την επίταξη του LM Village ;;;

Μπαλαούρας: Εγώ πρότεινα το LM Village

Αποκαλύψεις για την επιλογή του χώρου του παραθεριστικού κέντρου LM Village όσον αφορά τη στέγαση των προσφύγων έκανε ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας. 

«Υπήρξε παρέμβαση δική μου για το χώρο αυτό. Όταν η κυβέρνηση αγωνιούσε για να βρει χώρους ήμουν αυτός που υπέδειξε αυτό το χώρο. Μετά έγινε η βολιδοσκόπηση από το Στρατό και οι υπόλοιπες εξελίξεις. Και υπάρχει και ένα ζήτημα για τη διεκδίκηση του χώρου από το δήμο
Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Αυτό που έγινε βοηθά μαζί με την επιστολή του δήμου στα υπουργεία, βοηθά για να κατοχυρώσει την έκταση που διεκδικεί» σχολίασε ο βουλευτής. 


Απαντώντας σχετικά με την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για το προσφυγικό τόνισε ότι «έρχονται χιλιάδες άνθρωποι σε μια χώρα κατεστραμμένη και χρεοκοπημένη και παρόλα αυτά έχουμε πάρει τα συγχαρητήρια. Μπορεί να υπάρχει έντονη κριτική κυρίως από την αντιπολίτευση, αλλά είναι για γέλια. Δεν βλέπω άλλες χώρες, ακόμα και η Ιταλία που δέχεται πολύ μικρότερη ροή αλλά είναι πιο ισχυρή από την Ελλάδα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει όπως εμείς. Δεν είναι μόνο ο κρατικός μηχανισμός ή οι εθελοντές, αλλά ο απλός πολίτης που βοηθά πάντα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους βοηθούν αλλά και στο κράτος που παρά τα προβλήματα κάνει τα πάντα για να φιλοξενήσει με ανθρώπινες συνθήκες αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά και ο στρατός κάνει αυτό που πρέπει, βοηθώντας σε καιρό ειρήνης».

Πηγή:ilialive

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια