Νέα παραβατική ομάδα δρα στο Δήμο Φυλής

  


   Σε μεγάλο πρόβλημα εξελίσσεται η παραβατικότητα των ΕΥΡΩ. Πριν από λίγους μήνες μάθαμε για αρκετές χιλιάδες ΕΥΡΩ που ενώ έφυγαν από το ταμείο του δήμου, τελικά δεν έφτασαν στο ταμείο της ΚΕΔΗΦ. Χτες μέσα από τα επίσημα χαρτιά που παρέδωσαν οι ορκωτοί λογιστές στο Δήμαρχο το ίδιο πράγμα είχε συμβεί και παλιότερα με κάποιες άλλες  χιλιάδες  ΕΥΡΩ . Έφυγαν και αυτά από το
ταμείο του δήμου αλλά δεν έφτασαν ποτε στο ταμείο του ΝΠΠΔ "Η ΠΑΡΝΗΘΑ".
  Η απειθαρχία που δείχνουν τα ΕΥΡΩ έχει θορυβήσει τη σημερινή διοίκηση και προτίθεται να πάρει άμεσα μέτρα.   Στις σκέψεις της είναι να νοικιάσει κτήρια κοντά στο δημαρχείο για να είναι εύκολη και ελέγξιμη η μετακίνησή τους. Επίσης στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο αποσύρθηκε το θέμα "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ" μιας και δεν είχε προβλεφθεί φύλακας για να συνοδεύει στις μετακινήσεις τους.
 Ενώ μάλιστα υπάρχουν και χιλιάδες ακόμα απείθαρχα ΕΥΡΩ που δεν πήγαν εκεί που τα έστειλαν, σύμφωνα με αυτά που ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο. Ανέφερε πως σύντομα θα είναι σε θέση να αναφέρει και νέες απειθαρχίες των ΕΥΡΩ.
Ίδωμεν............

Παραπονιάρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια