ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

          Έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο θέματα που αφορούν το παρελθόν για διάφορες ρυθμίσεις.
·        Ένα τέτοιο θέμα ήρθε στο προηγούμενο  Δ.Σ στις 5/4/2016 σαν έκτακτο, να ρυθμίσει ο  Δήμος κάποιο χρέος 30 εκατ. ευρώ  περίπου  με το Ταμείο Παρακαταθηκών  & Δανείων.
 Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Φυλής Δ.Τσιουμπρής έκφρασε την αντίθεσή του , κατάγγειλε τις διαδικασίες γιατί  η πρόεδρος δεν του έδινε το λόγο και αποχώρησε.
·        Έρχονται ακόμη κατά διαστήματα θέματα, που αφορούν τις πρώην δημοτικές επιχειρήσεις του πρώην δήμου  Α.Λιοσίων, ΔΕΡΑΛ, ΔΕΤΕΑΛΑ, ΔΕΑΔΑΛ.
Είναι οι δημοτικές επιχειρήσεις που οι προηγούμενες Διοικήσεις Παπαδήμα κ.α τις
καταχρέωσαν και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ρύθμισε τα  468 εκ. ευρώ για 2188 χρόνια!!!! Δηλαδή μέχρι το 4143.
Ήταν οι επιχειρήσεις που έγιναν ‘’ σημεία και τέρατα ‘’ , λειτουργούσαν  σαν κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ  της εποχής και δεν ξέρουμε ακόμη πόσες προσωπικές περιουσίες έγιναν.
Μπορεί η διοίκηση  του κ. Παππού όπως και οι προηγούμενες, να θέλουν να αφήσουν στο απυρόβλητο αυτή την κατάσταση εμείς σαν Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής δεν  θα συναινέσουμε και δεν  θα γίνουμε πλυντήριο να ξεπλύνει όλα  τα προηγούμενα σκάνδαλα.
Εδώ  και χρόνια έχουν αναλάβει κάποιοι ορκωτοί λογιστές βέβαια  να κάνουν  την εκκαθάριση αυτών των επιχειρήσεων.
 Μάλλον δεν θα τελειώσει ποτέ το έργο αυτό γιατί ‘’ καίει ‘’ και πρέπει ο Δήμος να τροφοδοτεί συνεχώς τους  εκκαθαριστές με λειτουργικά έξοδα.
Καλούμε τους φορείς και τους κατοίκους του Δήμου μας να απαιτήσουν να κλείσουν αυτές οι υποθέσεις και να αποδοθούν τα ανάλογα σ’ αυτούς  που τις χρεωκόπησαν.
                                           


                                            Για την Λαϊκή Συσπείρωση
                                                 Δημήτριος Τσιουμπρής


                                                   Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια