ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ


Είναι πραγματικά απογοητευτικό τη δύσκολη αυτή εποχή που ζούμε, να πληροφορούμε από τον τοπικό μας τύπο την επίσκεψη δημοτικού μας σχολείου στα γυρίσματα της εκπομπής του X-FACTOR.  Η μέση Ελληνική Οικογένεια δυσκολεύεται  να τα βγάλει πέρα. Τέτοιου είδους εκπομπές, απομεινάρια της άσκοπης  χλιδής και φαιδρότητας του παρελθόντος, δεν προάγουν την πνευματικότητα, αλλά αντίθετα  εξιδανικεύουν λαθεμένα πρότυπα συμπεριφοράς. 
Προκαλώ, τον κ. διευθυντή του σχολείου, να απαντήσει στο ερώτημα, αν ζήτησε  την άδεια του υπουργείου παιδείας για την παρακολούθηση των γυρισμάτων της
εκπομπής αυτής από παιδιά δημοτικού και αν του δόθηκε. Τον προκαλώ, να μου πει πιο ήταν το ηθικοπλαστικό δίδαγμα που πήραν τα μικρά παιδιά από αυτή την εκδήλωση και τέλος να μου απαντήσει πόσες φορές έχει επισκεφθεί με τα παιδιά το μουσείο της Ελευσίνας, το μουσείο επαγγελμάτων της Πάρνηθας το μουσείο του Ζεφυρίου.
Θεωρώ την πράξη αυτή μέγα σκάνδαλο, ζητώ την παρέμβαση του Δημάρχου Χρήστου Παππού που αν μη τι άλλο τον θεωρώ σκεπτόμενο άνθρωπο και του φίλου μου Νίκου Χατζητρακόσια που σέβομαι το έργο του και τη αγάπη του για τα σχολεία.
Τέλος, αν δεν έχει δοθεί άδεια από το υπουργείο για την παρακολούθηση της εκπομπής  X-FACTOR, να ζητηθεί άμεσα η επίπληξη του διευθυντή.

Βιρβίλης Πέτρος 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια