Συνάντηση του Δημάρχου Φυλής με τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση του Δημάρχου Φυλής με τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή
Το ζήτημα της ασφαλείας των μαθητών, πριν και κατά την αποχώρησή τους από τα σχολεία, συζήτησε με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Δήμαρχος που έγινε, εκτάκτως, δεκτός από τον Υπουργό, το πρωί της Τετάρτης, 17 Φεβρουαρίου 2016, τον ενημέρωσε για τις πρόσφατες επιθέσεις σε μαθητές και πρότεινε να αναληφθούν οι αναγκαίες νομοθετικές πρωτοβουλίες, ώστε να μπορούν, άμεσα, οι Σχολικές Επιτροπές να μισθώνουν λεωφορεία αλλά και να συμβάλλονται με εταιρίες ασφαλείας για τη φύλαξη των
σχολικών κτιρίων. Ζήτησε ακόμα την βοήθειά του για την καταπολέμηση της παραβατικότητας και για την διευθέτηση άλλων ζητημάτων του Δήμου Φυλής, για τα οποία έχει προτείνει συγκεκριμένες λύσεις.
«Ευχαριστώ τον Υπουργό που με δέχθηκε αμέσως, παρά το βαρύ του πρόγραμμα. Πιστεύω ότι θα συμβάλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων γιατί διαθέτει βούληση αλλά και πρακτικό πνεύμα», τόνισε μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Φυλής.
Τέλος, σε εκκρεμότητα βρίσκονται τα αιτήματα του Δημάρχου για συνάντηση με τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Παιδείας, τους οποίους, μόλις προσδιορισθεί συνάντηση, θα επισκεφθεί μαζί με εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια