Εμπνευσμένη γιορτή στο Πανόραμα με άρωμα Χριστουγέννων και χρώμα Πρωτοχρονιάς



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο  Πανόραμα έκλεισε ο κύκλος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργάνωσε φέτος για πρώτη φορά ο Δήμος Φυλής σε συνεργασία με τους Εξωραϊστικούς – Πολιτιστικούς Συλλόγους των συνοικιών των Άνω Λιοσίων, θέλοντας να χαρίσει εορταστικό κλίμα και χαρά σε παιδιά και μεγάλους, σε όλες τις γειτονιές της πόλης.
Έτσι μετά τη Ζωφριά, τη Δροσούπολη, και τη Λίμνη, σειρά είχε η συνοικία του Πανοράματος.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων, καθώς ο αρχικός προγραμματισμός για την πλατεία
της Άνοιξης μεταφέρθηκε σε εσωτερικό χώρο, λόγω του τσουχτερού κρύου.
Με ζέστη ή με κρύο πάντως, τα παιδιά απόλαυσαν ένα μοναδικό θέαμα,  με κλόουν, ανιματέρ, ομαδικά παιχνίδια, face painting, τον αγαπημένο τους Άη Βασίλη, αλλά και την υπέροχη μουσικοχορευτική παράσταση «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» που παρουσίασαν τα παιδιά του χοροθεάτρου Άμυνα, σε χορογραφίες του Καλλιτεχνικού Διευθυντή και εξαιρετικού χορογράφου Ορέστη Δημητρίου και σε διδασκαλία της αγαπημένης ηθοποιού Βίνας Ασίκη.
Εμπνευσμένη  υπήρξε και η πολιτιστική παρέμβαση του Συλλόγου του Πανοράματος ο οποίος έδωσε τις ευχές του με ένα «Γράμμα στον Άη Βασίλη» από την ερασιτεχνική ομάδα «ΠΑΡΑΜΥΘΟΘΕΑΤΡΟ» με την εξαιρετική συμβολή του γείτονα εξ Αχαρνών ορμώμενου ηθοποιού, Γιάννη Τριβέλλα.
Ξεχωριστά εξάλλου ήταν και τα εγκαίνια της δανειστικής βιβλιοθήκης του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν από την συντοπίτισσά μας συγγραφέα Νατάσα Γκουτζικίδου.
Φιλόξενοι οικοδεσπότες της εκδήλωσης, που έφεραν και την ευθύνη της διοργάνωσης υπήρξαν ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «η Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πανοράματος και Τοπικός Σύμβουλος Δημήτρης Κοψαχείλης.
Και οι δυο τους έκαναν λόγο για αγαστή συνεργασία για την οποία θα υπάρξει και συνέχεια.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Οικονομάκης και Θανάσης Σχίζας, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Λία Καψή και Νίκος Χαρίσης.
Ιδιαίτερα φιλόξενα όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, φρόντισαν ώστε να μη λείψει τίποτα από κανέναν. Και του χρόνου.

Φωτογραφίες από τη Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια