Νέα αίθουσα γυμναστικής διαμόρφωσε ο Δήμος στο Ζεφύρι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέα αίθουσα γυμναστικής διαμόρφωσε ο Δήμος στο Ζεφύρι
Μια νέα αίθουσα γυμναστικής με βάρη διαμόρφωσε στο Κλειστό Γυμναστήριο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ του Ζεφυρίου ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής.
Παραδίδοντας, το πρωί της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου 2015 την αίθουσα στους αθλούμενους ο Πρόεδρος Γιώργος Μαυροειδής υπενθύμισε ότι έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει πριν από δύο μήνες και πρόσθεσε ότι μέσα στην επόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός θα κατασκευάσει γήπεδο ποδοσφαίρου στον αύλειο χώρο του Γυμναστηρίου.
Τη σημασία της δημιουργίας νέου αθλητικού πόλου στο βόρειο και υποβαθμισμένο τμήμα του
Ζεφυρίου εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας, ενώ ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος τόνισε ότι η προσπάθεια για την αναβάθμιση του Ζεφυρίου θα συνεχιστεί σε όλους τους τομείς.
Τις ευχαριστίες του προς το Δήμο Φυλής εξέφρασε, εκ μέρους των αθλουμένων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Συλλόγου Δημήτρης Βασιλείου, κάνοντας ειδική αναφορά στους Γιώργο Μαυροειδή, Θανάση Σχίζα και Γιάννη Μαυροειδάκο.

Τέλος, ο πατήρ Άγγελος Κανέλλος που έκανε τον αγιασμό στον ανακαινισμένο αθλητικό χώρο προέτρεψε τους παρευρισκομένους να συνεχίσουν την προσπάθεια για τα παιδιά που, όπως είπε, αποτελούν την ελπίδα και το μέλλον του τόπου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια