Ευχές με τους εργαζόμενους του Δήμου αντήλλαξε ο Δήμαρχος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Παραμονή Χριστουγέννων και ο Δήμαρχος Αχαρνών τήρησε το έθιμο να ανταλλάξει ευχές με τους εργαζόμενους του Δήμου. Πρώτος σταθμός το νευραλγικό κομμάτι της καθαριότητας. Ο Δήμαρχος  Γιάννης Κασσαβός επισκέφτηκε, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Στόλου Θεόδωρο Συρινίδη το αμαξοστάσιο όπου ευχήθηκε στους
εργαζόμενους καλή χρονιά με υγεία και λιγότερα προβλήματα. 
Ακολούθησαν οι Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου με τον Δήμαρχο να επισκέπτεται όλες τις Διευθύνσεις και τις υπηρεσίες του Δημαρχιακού Μεγάρου Αχαρνών ώστε να ευχηθεί καλές γιορτές σε κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά.
Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κκ Αναστάσιο Χίο, Πολυμενέα Παναγιώτη, Συρινίδη Θεόδωρο, Τοπαλίδη Ευστάθιο, τον Γενικό Γραμματέα Θανάση Κατσιγιάννη και τους Προέδρους κκ. Σιδηρόπουλο Γιώργο, Δασκαλάκη Γιώργο, Καρυδάκη Κων/νο τόνισε πως «Οι εργαζόμενοι του Δήμου παρά τις δυσκολίες που κι εκείνοι αντιμετωπίζουν λόγω της κρίσης προσπαθούν να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους δημότες των Αχαρνών. Εύχομαι σε όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο υγεία, πρόοδο και επιτυχία στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια