Γιατί άραγε δεν απαντάει σε άλλα σχόλια ή δημοσιεύματα ο Δήμος Φυλής


   
Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα το γραφείο τύπου του Δήμου Φυλής αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα διάφορα σχόλια ή δημοσιεύματα που γίνονται στο διαδίκτυο ΕΔΩ και ΕΔΩ. 
   Ειδικά για το δεύτερο με θέμα "ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ" επειδή είχαμε αναφερθεί και εμείς ΕΔΩ για ότι μας αφορά θα θέλαμε να γνωρίζεται τα εξής:
 1. Το Παράπονο Φυλής αναπαράγει ,ρωτάει και σχολιάζει  τις αποφάσεις του Δήμου Φυλής που βρίσκει  στο Διαύγεια. Εκεί όπως βλέπουμε  δεν αναφέρονται τα ονόματα των επισκευαστών  ΕΔΩ.

  2. Με μεγάλη ευχαρίστηση θα δημοσιοποιήσουμε ότι μας στείλει ο Δήμος Φυλής για να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ώστε να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.
 
 Επίσης επειδή δε θέλουμε να δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις ΄θα θέλαμε να ξαναρωτήσουμε για  το τι ακριβώς φυλάνε και που αυτοί που σύμφωνα με τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής  κοστίζουν στο Δήμο Φυλής δεκάδες χιλιάδες Ευρώ.























Πηγές των ανωτέρω εγγράφων  : 

 Μήπως θα μπορούσαν να απαντήσουν και για αυτή την ανάρτηση ΕΔΩ . 
Τελικά  ο γιος του αντιδημάρχου ήταν εργάτης πυρασφάλειας;  έχει πάρει δελτίο απόρου; ή πρόκειται  για συνωνυμίες;
 Και μια τελευταία ερώτηση τα 93.910,40 € πήγαν σε  πολίτες που επλήγησαν και δικαιούνται την οικονομική ενίσχυση από την πλημμύρα του Οκτωβρίου; ΕΔΩ












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια