Μια υπέροχη παράσταση στο 7ο Δημοτικό.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
7ο Δημοτικό Σχολείο  Α.Λιοσίων
                                                                                       ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015  πραγματοποιήθηκε  η  παιδική  παράσταση  « Το Σπίτι της Κοκκώνας και άλλες Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες» , εμπνευσμένη από τα χριστουγεννιάτικα διηγήματα του Αλ.Παπαδιαμάντη , από την θεατρική μας ομάδα  και ακολούθησε  η χριστουγεννιάτικη
γιορτή που ετοίμασε ο Σύλλογος Γονέων για όλα τα παιδιά.
Ήταν μια υπέροχη παράσταση! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους πρωταγωνιστές μας, στην σκηνοθέτη  Αναστασία Μπάσα, και τις υπεύθυνες της Θεατρικής μας Ομάδας "Θέατρο Φαντασία" Δελλαπόρτα Κατερίνα και Καραΐσκάκη Σοφία  που μας ταξίδεψαν και μας γνώρισαν τα πραγματικά Ελληνικά Χριστούγεννα!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους που παρευρέθηκαν και γέμισαν

την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας για να καμαρώσουν τους μαθητές της θεατρικής παράστασης. Ακόμη ευχαριστούμε τον διευθυντή  και τον σύλλογο διδασκόντων του 7ου Δημοτικού  για την στήριξή τους.
  Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε πολύ :                                                                                                                                                 ο κος Μαυροειδάκος Ιωάννης Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου, ο κος Χατζηστρακόσιας Νικόλαος  Πρόεδρος  Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ο κος Μπουραίμης Δημήτριος  πρώην Δήμαρχος Φυλής , ο κος Παπαιωάννου Κωνσταντίνος  Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβούλιου Δήμου Φυλής, ο κος Θεοδόσης Δρόλιας Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φυλής, η κα Κάραλη Κατερίνα Α’ Επιλαχούσα Βουλευτή Σύριζα ,o κος Νικολόπουλος Νίκος πρόεδρος Εξωραιστικου Συλογου Τσουκλιδιου , η  κα Μπλέτσα Αντωνία πρόεδρος  Ένωσης Γονέων Α.Λιοσίων,    ο κος Μιχαηλίδης Μιχάλης Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Λίμνης ,τα μέλη  του Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Α.Λιοσίων και τέλος  τους ηθοποιούς Τέτα Κωνσταντά και Γιάννη Ματαράγκα.
Στη συνέχεια ακολούθησε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή!
Ευχαριστούμε την εταιρία "Μουσικά Μπαλόνια" και την Φωτεινή Κόκκινου που διασκέδασε όλα τα παιδιά με παιχνίδια, χορό και face painting. Να ευχαριστήσουμε, επίσης, τον εθελοντή γονέα Γιώργο Καποδίστρια, που ανέλαβε χρέη Dj στην γιορτή μας.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους χορηγούς μας για την υλική  συμπαράστασή τους  στην προσπάθειά μας :
το Εργαστήριο  Ζαχαροπλαστικής Νικηφορίδης , τον κο Μπουραίμη Δημήτριο,  τον κο Δρόλια Παναγιώτη, τον κο  Δρόλια Θεοδόση, τον κο Παπαιωάννου Κων/νο  και το Ασφαλιστικό Γραφείο Λουμάκης Π. & Συνεργάτες.

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα!


Με  εκτίμηση για το Δ.Σ.

       Λουμάκης Ε. Παναγιώτης
                      Πρόεδρος
Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
7ο Δημοτικό Σχολείο  Α.Λιοσίων

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια