ΣΓΟΥΡΟΣ ΠΡΟΣ ΠΟΕ ΟΤΑ: ΔΕΧΘΗΚΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γ. Σγουρός προς την ΠΟΕ ΟΤΑ για την υπόθεση δήθεν επίορκου υπαλλήλου που πλέον αθωώθηκε : Δέχθηκα βρώμικο πόλεμο, τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη

Κατά την προηγούμενη περιφερειακή θητεία, ο Γιάννης Σγουρός στοχοποιήθηκε από την ηγεσία της ΠΟΕ ΟΤΑ ότι δήθεν τάχα κατ’ αυτούς συγκάλυπτε, διατηρούσε στην υπηρεσία (ΕΔΣΝΑ) και μάλιστα χρησιμοποιούσε σε καίριες θέσεις,  υπάλληλο που είχε παραπεμφθεί στο ακροατήριο για να δικαστεί με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες.

Μετά την αθώωση του υπαλλήλου από το δικαστήριο, ο Γιάννης Σγουρός προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:


«Το προηγούμενο χρονικό διάστημα δέχθηκα έναν βρώμικο και συντονισμένο πόλεμο από την ΠΟΕ ΟΤΑ και την φατρία των σκουπιδιών.

Έναν πόλεμο που ξεπέρασε τα όρια και της πιο νοσηρής φαντασίας, αφού έφτασαν στο σημείο να με κατηγορήσουν ότι συγκάλυπτα και υπέθαλπα εγκληματίες.

Σημειωτέον, μάλιστα, ότι δήθεν τα έκανα όλα αυτά μεταξύ της διετίας 2009-2011 οπότε και υποτίθεται ότι τέλεσε την αξιόποινη πράξη ο υπάλληλος, ενώ εγώ ανέλαβα καθήκοντα στον ΕΔΣΝΑ το 2012!

Ο πραγματικός λόγος βέβαια των επιθέσεών τους ήταν άλλος. Ήθελαν να μην μπει τάξη στη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική. Ήθελαν να μην αλλάξει το φαύλο και αμαρτωλό καθεστώς της Φυλής.

Πλέον μπορεί να επιχαίρουν. Τα κατάφεραν. Επικρατεί και πάλι μπάχαλο. Γι’ αυτό άλλωστε εδώ και ενάμιση χρόνο που η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο σιωπούν.

Ο «εγκληματίας» όμως εν τω μεταξύ αθωώθηκε. Και αυτοί που είχαν το θράσος να δικάσουν και να καταδικάσουν δημόσια και κατ’ εξακολούθηση ως άλλοι εισαγγελείς, δεν βρήκαν το ελάχιστο απαιτούμενο σθένος να ψελλίσουν μία «Συγγνώμη».

Μια «Συγγνώμη», που είχαν στείλει την οικογένεια του υποτιθέμενου εγκληματία στην κόλαση για δύο χρόνια, με συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη.

Δεν μας προξενεί όμως καμία εντύπωση.  Διότι είναι ίδιον της συκοφαντίας η μικροψυχία και η θρασυδειλία.


Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια