Προσλήψεις 15 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στο Δήμο Φυλής

Έγκριση για 1.534 προσλήψεις για οκτάμηνα στους δήμους της χώρας Οκτάμηνες προσλήψεις στο πλαίσιο του προγράμματος «Άθληση για όλους» για 1.534 πτυχιούχους φυσικής αγωγής θα κάνουν οι δήμοι της χώρας σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η κατανομή θέσεων για την πρόσληψη χιλίων πεντακοσίων τριάντα τεσσάρων (1.534) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής κατ’ ανώτατο όριο, με σκοπό τη στελέχωση των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού και των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. αυτών, που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) έτους 2015−2016, όπως αυτές αξιολογούνται και εγκρίνονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του
Υπουργείου Πολιτισμού Αθλητισμού, δια της Δ/νσης Άθλησης για Όλους, Προβολής, Ανάπτυξης Αθλητισμού και Διατροφής. Όσοι επιλέγονται για να εργαστούν στα Π.Α.γ.Ο. υπογράφουν σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος διάρκειας έως 8 μήνες, στην οποία καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας και του Οργανωτικού Πλαισίου Οι ανωτέρω θέσεις κατανέμονται κατ’ ανώτατο όριο ως ακολούθως:


www.dikaiologitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια