Έκτακτη συνεδρλιαση της Οικονομική Επιτροπή

Έκτακτη Οικονομική Επιτροπή
Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων, έδρα του Δήμου Φυλής, στις 22-10-2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 για να συζητήσουμε στην με αρ. 28 συνεδρίαση (ΕΚΤΑΚΤΗ) της Οικονομικής Επιτροπής τα παρακάτω θέματα:

1. Εισήγηση προς το Δ.Σ. περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού Οικ. Έτους 2015 (7η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2015).
(ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Προϊστ/νη κα Κλειώ Μαρίνη)
2. Έγκριση ασκηθείσας Έφεσης, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών για αναγνώριση του Δήμου Φυλής, ως δικαιούχου της απαλλοτριούμενης έκτασης, από την πληρεξούσια δικηγόρο Αθηνών κα Πισσάνη Αλεξάνδρα.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Χρήστος Παππούς)
3. Εξέταση ένστασης της εταιρείας «ΙΝΤΕΡΛΑΙΦ (INTERLIFE) Α.Α.Ε.Γ.Α.» κατά των όρων διακήρυξης του Πρόχειρου Διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών που αφορά στην «ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ», Α.Μ.:133/2015, προϋπ/σμού 65.000,00€ (συμπ/νου Φ.Π.Α.).
(ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Δ/ντρια κα Δήμητρα Τριβέλλα))
4. Έγκριση δαπάνης, ψήφιση πίστωσης ποσού 28.660,02€ (συμπ/νου Φ.Π.Α.), έγκριση τεχνικών προδιαγραφών & όρων διακήρυξης για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ & ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ & ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΟΥ» Α.Μ.:66/2015, προϋπολογισμού 58.288,33€ (συμπ/νου Φ.Π.Α.).
(ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Δ/ντρια κα Δήμητρα Τριβέλλα)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠ. ΠΑΠΠΟΥΣ
Το κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται στο γεγονός, ότι για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου απαιτείται η λήψη αποφάσεων των αναφερομένων στην ημερήσια διάταξη θεμάτων, που έχουν αναλυτικά ως εξής:
Το κατεπείγον του 1ου θέματος συνίσταται στο γεγονός ότι η Αναμόρφωση θα γίνει για την άμεση προμήθεια ανταλλακτικών για την επισκευή δύο σαρώθρων του Δήμου.
Το κατεπείγον του 2ου θέματος συνίσταται στην επικύρωση των ενεργειών της πληρεξούσιας δικηγόρου.
Το κατεπείγον του 3ου θέματος συνίσταται στη συνέχιση του διαγωνισμού για την ολοκλήρωση των διαδικασιών, λόγω λήξης των ασφαλειών στις 7-11-2015.
Το κατεπείγον του 4ου θέματος συνίσταται στο γεγονός ότι εγκρίθηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού στις 12-10-2015, για την προμήθεια των ειδών καθαριότητας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια