«Πάμε Βαρέα…Αλκοόλ και οδήγηση ποτέ μαζί»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής
στην εκδήλωση



Το Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Γ. Βασιλείου, επισκέφθηκε τη Βαρέα Μεγάρων για να συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Πάμε Βαρέα…Αλκοόλ και οδήγηση ποτέ μαζί», που διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Μεγάρων, την εθελοντική ομάδα «Κούρος» και  τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Μεγάρων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από εκπροσώπους των φορέων που διοργάνωσαν την εκδήλωση για το διττό στόχο τους: Αφενός να δημοσιοποιήσουν την ανάγκη πρόληψης και μέτρων για την αποφυγή οδήγησης
υπό την επήρεια αλκοόλης και αφετέρου να κάνουν γνωστή σε ένα ευρύτερο κοινό την παραλία της Βαρέας Μεγάρων, συμβάλλοντας έτσι στην αναγνωρισιμότητα και επισκεψιμότητα περιοχών αναψυχής της Δυτικής Αττικής.



Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Γ. Βασιλείου δήλωσε ότι «οι πρωτοβουλίες φορέων της κοινωνίας των πολιτών της Δυτικής Αττικής είναι αξιέπαινες, πόσο μάλλον όταν στοχεύουν στην πρόληψη απώλειας ανθρώπινης ζωής και ατυχημάτων. Επιπλέον, οι εκδηλώσεις αυτές συμβάλουν και στην ενίσχυση μιας θετικής ταυτότητας για  τη Δυτική Αττική, στοιχείο απαραίτητο για την ευημερία των κατοίκων της περιοχής».  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια