Το μεγάλο ΟΧΙ του λαού μας αδιαμφισβήτητο «όπλο» της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το μεγάλο ΟΧΙ του λαού μας αδιαμφισβήτητο «όπλο» της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση

Ο λαός των Δημ. Ενοτήτων Άνω Λιοσίων-Φυλής τίμησε τη Δημοκρατία, είπε ΟΧΙ στους εκβιασμούς παρά την έντονη τρομοκράτηση από σύσσωμο το παραδοσιακό πολιτικό και μιντιακό σύστημα, που έχει την τεράστια ευθύνη για την κρίση στη χώρα και που τώρα εμφανίστηκε ως σωτήρας.
Το ποσοστό 78,39%, του ΟΧΙ στις Δημ. Ενότητες, είναι από τα πιο
υψηλά σε όλη την Ελλάδα και το 61,3% πανελλαδικά αποτελεί μια απάντηση που δημιούργησε μια ιστορική τομή και έκανε την υπεροχή του ΟΧΙ, ΘΡΙΑΜΒΟ.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συνδημότες μας ότι θα προχωρήσουμε μαζί στο δύσκολο δρόμο ανόρθωσης του τόπου και της χώρας μας. Η δημοκρατία νίκησε, η Αριστερά εδραιώθηκε, ο Λαός δικαιώθηκε.
Συνεχίζουμε, λοιπόν, τον αγώνα χωρίς άσκοπες αντιπαραθέσεις, με σθένος αλλά και αμεροληψία, με αποφασιστικότητα αλλά και σταθερό στόχο ν’ αντιπαρατάξουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση των αγορών και του μεγάλου κεφαλαίου το πιο ευρύ κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ο δύσκολος δρόμος, που έχουμε μπροστά μας, αποτελεί, μετά το μεγάλο ΟΧΙ, λαϊκή επιλογή απέναντι στην υποταγή και τη βέβαιη ήττα.  

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Άνω Λιοσίων-Φυλής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια